Menu
Přečíst článek

Diskuze: Otestovala jsem 10 mléčných čokolád s lískovými ořechy: Nejdražší chutnala nejlépe, levné privátky překvapily 

Ta s lískovými ořechy patří v naší rodině mezi nejoblíbenější druhy čokolády. Osobně mám nejraději tabulky s celými jádry. Rozhodla jsem se proto porovnat 10 běžně dostupných čokolád z Lidlu, Billy, Kauflandu, Albertu a Normy.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

MB
Michal Brnický
21. 5. 2026

Zapomněla jste na čokoládu značky Tony’s. Vyhrává snad všechny testy. A když mám chuť na čokoládu, tak si koupím od této belgické značky. Všechny ostatní co znám stojí za prd, včetně Lindt.

P
Petr72
24. 5. 2026

tonys je drahej jak svina, u nás běžně neseženete, leda v alze nebo bio prodejně za 150kc tabulka. Pro běžnou rodinu co kupuje cokoladu k svacine to nedává smysl srovnávat s tím co se prodává v lidlu za 30. To je úplně jiná liga.

EK
Eva K
24. 5. 2026

My kupujeme dlouhodobě tu Excelsior z Normy a děcka si nestěžují. Vždycky jsem si myslela, že to bude horší než Milka, jenže pak jsem si je dala vedle sebe a opravdu rozdíl ani nepoznám. Cenově to ale vychází úplně jinak no.

J
Jirka
24. 5. 2026

a zkoušel někdo tu Classic z Kauflandu co skončila na pátém místě? mívají ji v akci za 25 a vypadá vážně dobře, ale nikdy jsem ji nezkusil protože vždycky sáhnu po excelsioru. zajímalo by mě jestli stojí za změnu