Mám 13,5 roku pračku, ledničku a el.sporak BEKO, vše šlape bez jediné poruchy
Diskuze: Proč jsou pračky Beko tak levné? Turci ví co dělají, dají vám masovou výrobu a menší životnost
Pračky Beko dokáží nabídnout moderní invertorový motor, tichý chod, parní programy i kapacitu pro velkou rodinu. A přitom cenovku, která je klidně poloviční oproti tomu, co chce konkurence.
Co je to premiová značka ? A která vyrábí v Německu ?AEG Polsko a Ukrajina. Bosch také Turecko. Snad jen Miele ale i to většinu v Česku.
Znám paní které od ledničky Beko vyhořel byt 2+1.
Nesmysl. Spíš bych se vyhnul evropským značkám. jsou nekvalitní, předražené, s programově sníženou životností.
Beko mi připadá jako licenční výroba z vývojové řady Miele-Siemens-Bosch. Jen ta životnost je u BEKO trochu slabší, stále platí že například cena pračky je přímo úměrná počtu pracích cyklů, které za dobu životnosti zvládne.
mám lednici a mrazak, ty jsou dobrý ale myčka katastrofa
myčku mám deset let a bezproblémové.Susicku asi šest let.Lednicku třináct.Dale dva roky kávovar.Jsem moc spokojená se vším
Mám lednici s dolním mrazákem již 5 rok a mimo prasklé těsnění zatím funnguje / 90,- kč za těsnění /.
Máme sušičku 10 let a v pohodě a pračku 3, ale ta ma neuveritelne vibrace od novoty, po roce a pul vytahany řemen a to nám servysak řek že vydržel docela dlouho
Víc než dvacet let jsem pro Beko dělal servisaka .Kvalitní spotřebiče a ĺevné a dostupné náhr.díly to byl velký bonus pro toto zboží.Přeju hodně dobrých výrobků.
3 roky sušička beko a kaput..po rozebrání se ani nedivím vlákna a prach všude..asi se tomu dalo předejít tím, že na výměník tepla dát nějaký prachový filtr…sušička to od výroby nemá, musí se dokoupit…
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.