Takže další článek úplně o ničem. Proč je tedy nekoupíte a neuděláte první recenzi?
Diskuze: Češi řeší chytré brýle z Kauflandu za 2 000 Kč: Nemají jedinou recenzi, porovnali jsme je s alternativami
Internetem v posledních dnech kolují chytré brýle s kamerou a umělou inteligencí, které se prodávají na Kauflandu za necelé dva a půl tisíce korun.
Vy ste zas chytrak, tak to udělejte vy kdyz jste tak chytry
pane Vasek, vy mi připadáte že všech nejchytřejší a nejrozumnější. udělejte ten test brýli VY 🤣
No tak vzhledem k názvu webu bych to také tak nějak očekával.
opravdu članek o ničem. stale jsem čekal že se dočtu recenze. mě zajima když už tedy autor zmiňuje proverenejsi modely, jestli ty také mají v popisu okamžitý překlad. nadpis je velmi zavádějící a klamavý protože nic s ničím neporovnali. autor 0%
Souhlas, článek má hodnotu O !!!!
A to porovnání je kde? Vždyť jste je ani neviděli!
Web arecenze vykrádá jiné weby a jejich články. Díky, tohle už jsem si včera přečetl jinde a lépe. Kdo krade, ten se do pekla hrabe…
ja jsem si dnes na denikn přečetl o válce v iránu, takže vykrádaj jine weby, protože už jsem to včera četl na seznamu 😀
Proč chybí recenze?
Co to je zase za článek? Porovnali jste jen čísla na papíře. Vůbec nic jste do toho nedali. Jen pár minut sepsání článků, ve kterém se ty informace pořád opakují, aby byl článek delší. Dávám 0 hvězdiček tomuto portálu. 🙈
to se lehce kritizuje z gauče čecháčku co ? já jsem rád za info že to existuje a porovnání s jinymi modely, netušil jsem že to jde koupit za tu cenu. pokud udělají recenzi budu rád, ale nikdo to číst nemusí..
tak píšou, že porovnali….a oni je opravdu neporovnali, oni opsali veřejně dostupné specifikace….pokud pro Vás pojem „porovnat“ vícero zboží znamená přečíst specifikace, pak Vy jste určitě spokojen, ale většina čtenářů je asi u pojmu „porovnat“ náročnější než Vy…co to má společného s čecháčkovstvím a gaučingem, to asi víte jen Vy….
Tak z toho gauče nekritizuj a jdi dělat něco užitečného.
Hloupý článek, pouze pro zasmání…😂.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.