Nevim proč sa tomu delá taková reklama zkusila jsem a mužu říci že jsem byla zklamaná protože krém byl cítit žlukle a pak jsem sikoupila pletové mleko a také nic moc
Diskuze: Kdo vyrábí kosmetiku Cien z Lidlu (2026): Stopy vedou do západní Evropy, dodávají i do Rossman
Kosmetika Cien z Lidlu je jedna z těch nejlevnějších, jaké lze na trhu pořídit, přesto ji lze označit za kvalitní a účinnou. Je dostupná pouze v prodejnách Lidl, kde si ji pravidelně pořizuje nespočet zákazníků. Zjistili jsme pro vás, kdo a kde Cien vyrábí.
Cien z Lidlu používám asi deset let, denní a noční a jsem spokojená. zkusím ještě další kosmetiku.
Ale třeba v opalovacích krémech používá Octocrylen a ať si každý sám dohledá, co je to za lahůdku…
Reklama a jak blbnout lidi, co si myslí, že maji kvalitu za pár šupu.
🤣🤣🤣 zrovna u kosmetiky ne vždy cena je kvalita. Mrknete treba na Fipah Skin ten vám to vysvětlí
Šampon a kondicioner „profesional“ v tubě je vynikající v poměru kvalita- cena. Jen je třeba dávat pozor na text na obalu, snadno zaměníte jeden výrobek s druhým, protože jsou oba výrobky ve stejném obalu, jen označením se liší. Dále pak používáme opalovací krém a mléko s vysokým stupněm ochrany 30-50. Ty občas v sezóně nejsou vždy běžně dostupné a mimo sezónu takřka vůbec, ale jsou tak kvalitní, že se vyplatí si na ně počíhat. Několikrát jsme tyto opalovací ochranné prostředky prověřili při dovolené na Kapverdách, kam se doporučují právě ty 50+ a opravdu za tu cenu jsou vynikající.
krásně voní a je levná spokojenost kvalitní výrobek
Vůbec nějak podezřele často jsou zde samé recenze a chvály na cokoliv z Lídlu, cien, Parkside apod. Kolik si za to asi platí?
no to nevim, naopak se tu často do lidlu strefují, hlavně kritizují některé parkside produkty apod., článků „nejhorší parkside“ je tu jako po dešti, ja si zase rikal ze to asi plati konurence
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.