ok ok ,ale odvapnivani je vzdy pro zakaznika za trest, dokud nebude odvapnovaci proces resen jednim tlacitkem s jednim zmacknutim,tak je to ostuda kavovaru.Po roce 2000 uz jsem myslel ze budeme litat na vikend na mesic a ocividne jsme v dobe skoromamutu, v odvetvi kavovaru urcite, spotrebitel nema cas ani naladu resit slozite postupy odvapnovani
Diskuze: Otestovala jsem 3 automatické kávovary do 10 000 Kč: Vítězem se stal nejoblíbenější model od De’Longhi
Dvoutýdennímu testování jsem podrobila 3 oblíbené a zároveň cenově dostupné automatické kávovary. Všechny lze sehnat v cenové relaci do 10 000 Kč. Do testu byly zařazeny modely značek De’Longhi a Philips.
naprostý souhlas více jak 20 minut je dlouhá doba…
Vadí mi, když dojde kávovaru voda, tak to sice oznámí, ale po doplnění nedodělá požadované množství kávy.
u Philipsu po doplnění vody a zasunutí zásobníku, pokračuje ve výrobě kávy. po třech letech provozu mě vadí plno vody v odpadní nádobě, asi nějaké těsnění.
Pak je tu nezminovana výrobní vada u de longhi. Po cca 5 letech začne protéká někde v kávovaru a je všude mokro. Udělalo to nám, přátelům a všiml jsem si u mnoho lidi.
Mel byste vzdy po 2 letech bezneho provozu nechat udelat zakladni servis, to je zcela bezna vec i u opravdovych automatickych kavovaru, takze i u hracek Delonghi, Philips, Krups a pod., to, ze proteka po 5 letech je uplne normalni a pochopitelne, v aute take nenechate olej 5 let a pod. … a to, ze jsem nazval Delonghi hrackou, neberte prosim nijak zle
Pořídili jsme si DeLonghi Elettra Capuccino Top stal víc jak 20 Tis. Po 4 letech používání začal protékat do prostoru elektroniky. Po prohlídce v servisu zjistili že elektronika a spařovací jednotka jsou KO, oprava stála 6 tis. Hned jsme se ho zbavili, nyní máme Philipse za poloviční cenu a tři roky zatím spokojenost.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.