Menu
Přečíst článek

Diskuze: Otestovala jsem 3 automatické kávovary do 10 000 Kč: Vítězem se stal nejoblíbenější model od De’Longhi

Dvoutýdennímu testování jsem podrobila 3 oblíbené a zároveň cenově dostupné automatické kávovary. Všechny lze sehnat v cenové relaci do 10 000 Kč. Do testu byly zařazeny modely značek De’Longhi a Philips.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

EE
Eda Edandez
21. 3. 2026

ok ok ,ale odvapnivani je vzdy pro zakaznika za trest, dokud nebude odvapnovaci proces resen jednim tlacitkem s jednim zmacknutim,tak je to ostuda kavovaru.Po roce 2000 uz jsem myslel ze budeme litat na vikend na mesic a ocividne jsme v dobe skoromamutu, v odvetvi kavovaru urcite, spotrebitel nema cas ani naladu resit slozite postupy odvapnovani

K
Karel
21. 3. 2026

naprostý souhlas více jak 20 minut je dlouhá doba…

OE
Olivie Endtová
21. 3. 2026

Vadí mi, když dojde kávovaru voda, tak to sice oznámí, ale po doplnění nedodělá požadované množství kávy.

K
Karel
21. 3. 2026

u Philipsu po doplnění vody a zasunutí zásobníku, pokračuje ve výrobě kávy. po třech letech provozu mě vadí plno vody v odpadní nádobě, asi nějaké těsnění.

LF
Libor Figere
25. 3. 2026

Pak je tu nezminovana výrobní vada u de longhi. Po cca 5 letech začne protéká někde v kávovaru a je všude mokro. Udělalo to nám, přátelům a všiml jsem si u mnoho lidi.

MG
Miloslav Grim
25. 3. 2026

Mel byste vzdy po 2 letech bezneho provozu nechat udelat zakladni servis, to je zcela bezna vec i u opravdovych automatickych kavovaru, takze i u hracek Delonghi, Philips, Krups a pod., to, ze proteka po 5 letech je uplne normalni a pochopitelne, v aute take nenechate olej 5 let a pod. … a to, ze jsem nazval Delonghi hrackou, neberte prosim nijak zle

FG
Franta Generis
25. 3. 2026

Pořídili jsme si DeLonghi Elettra Capuccino Top stal víc jak 20 Tis. Po 4 letech používání začal protékat do prostoru elektroniky. Po prohlídce v servisu zjistili že elektronika a spařovací jednotka jsou KO, oprava stála 6 tis. Hned jsme se ho zbavili, nyní máme Philipse za poloviční cenu a tři roky zatím spokojenost.