Menu
Přečíst článek

Diskuze: Pepco vs. Action v únoru 2026: V obchodech jsem porovnala 25 podobných produktů z jarní a velikonoční nabídky

Nabídka v oblíbených obchodech Pepco a Action je převážně jarní. Porovnali jsme proto podobné zboží z velikonoční nabídky, zaměřili jsme se i na úklid, zahradu a venkovní osvětlení.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

VV
Veronika Ve
3. 3. 2026

Nevím kde je Pepco, které navštěvujete vy, ale hodně z těch věcí se v mnohých Pepco prodejnách nevidí. Navíc.. hodně věcí mají zbytečně přeplácaných. V Action také, ale nabídky tohoto obchodu se neliší dle prodejny jako u Pepco. V obou případech si musíte dávat pozor na to co kupujete. V Pepco je lepší nakupovat oblečení a v Actionu třeba ty sady na tvoření či sešity a obyčejné spotřební vybavení

KH
Kristýna Hašková
6. 3. 2026

Dobrý den,
děkujeme za komentář. Pro účely článků si dělám přehled o nových produktech ze stránek i sociálních sítí včetně těch polských, kde jsou produkty dříve. Fotit chodím do větších prodejen, které jsou dobře zásobené. Navíc několikrát do měsíce, takže se mi podaří produkty často zachytit po jejich naskladnění.

Pokud některé produkty chcete sehnat, můžete se zeptat personálu – mně poradili, které prodejny jsou lépe zásobené. V menších mají některého zboží málo, nebo jim vůbec nechodí. Naopak někdy se mi stane, že v menší prodejně najdu zboží, které je ve větších obchodech už vyprodané. Pokud sháníte nějaký konkrétní produkt, je dobré znát i dny, ve kterých je daný obchod zásobovaný, s čímž taky poradí personál.

Způsob zpracování je charakteristický pro nabídku obchodů Pepco a většina z nich patří k žádanému zboží, záleží na vkusu každého nakupujícího. My se snažíme vybírat z dané nabídky, podle žádaných kusů a v případě, že objevíme nekvalitní zboží, tak na něj i upozornit.
Přeji hezký den.

PB
Petr Burda
3. 3. 2026

Něco užitečného kromě smetáčku z A. (ten „ozdobený“ z P. je právě zdobením jaksi nanic) by se nenašlo?

KH
Kristýna Hašková
6. 3. 2026

Dobrý den,
děkujeme za komentář. Kromě smetáčku jsme zařadili celou sekci pro úklid. Vycházíme z nové nabídky obou obchodů, která se vzhledem k částečně odlišnému sortimentu nyní shoduje u dekoračního zboží pro Velikonoce. Rozmanitější nabídku najdete v našich předchozích článcích Action v únoru 2026 a Pepco v únoru.
Přeji pěkný den.

SM
Sencak Milan
5. 3. 2026

Pobavil jsem se, naprosto zbytečná recenze. Měli by jste si najít někoho jiného, recenze se mají cílit na obě pohlaví ne jen čistě na ženy které kupují magnety na prach. V Action prodávají super kufry s nářadím a ty mají i v Pepco. Mají tam hromadu hraček pro děti a tak trochu i otce, třeba dinosauří hlava která se dá přidělat i na bradu a po otevření úst se otevře i dinosauří hlava a vydá řev. Sortovač na kabely ect…

KH
Kristýna Hašková
6. 3. 2026

Dobrý den,
děkujeme za komentář. Články se věnují nové nabídce v daných obchodech, tento konkrétně podobným produktům obou obchodů, které se vzhledem k částečně odlišnému sortimentu nyní shoduje u dekoračního zboží pro Velikonoce. Obchody Pepco cílí hlavně na ženy s malými dětmi, čemuž odpovídá i převažující nabídka oblečení a produktů do domácnosti, u které se objevuje většina nových produktů. Hračky do našich článků zařazujeme také, ale výběr děláme s ohledem na převažující nové produkty. Kufry s nářadím v prodejnách Pepco nemají.
Přeji pohodový den.