Menu
Přečíst článek

Diskuze: Pokuta 37 000 Kč za Waze: V zahraničí ji nesmíte mít ani nainstalovanou, spolujezdec vás nezachrání

Statisíce českých řidičů dnes bez navigace v mobilu nesednou za volant. Aplikace poradí nejrychlejší cestu, hlásí kolony a leckdy dokáže i upozornit na policejní hlídku nebo měření rychlosti.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

Filip Štrimpfl
11. 7. 2026

tak ať si políbí pr…l. Nepojedu tam nikdy. Toto je jednotná Evropa? Každý si dělá, co chce.

G
ghjmmm
11. 7. 2026

To jako mi muze koukat do telefonu to asi ne na to musi byt soudni prikaz.

P
Petr
11. 7. 2026

Mě na radary a měřené úseky upozorňuje přímo tovární navigace od Škoda Auto. Chcete mi říci že policie v zahraničí prochází nastavení navigací, jestli tam není nastaveno upozornění na radary? Tak to je vtip ne?

M
Miloš
11. 7. 2026

Tady je ukázka jak jde o bezpečnost , přitom jde šem je o peníze a co nejvíce vybrat na pokurách, Italie je přikladem , kdy v malé vesnici jsou i 3 radary D.

OM
ondrej michalek
11. 7. 2026

jde hlavne o bezpecnost

KN
Kawasaki ninja 1000
11. 7. 2026

Tak za a.) Samotní dopravní policisté v terénu nemohou bez vašeho svolení procházet vaše zprávy, fotky nebo aplikace. V případě závažnějších trestných činů musí data ze zajištěného telefonu stahovat a analyzovat specializovaná forenzní pracoviště…a i kdyby než mu tel. vydám tak jedním klikem aplikaci vymažu 😀..to můžou zkoušet tak doma na sluničkářich..

OM
ondrej michalek
11. 7. 2026

to muzete mazat jak chcete, kdyz budou chtit, vsechno zjistej

SS
Samuel Smith
11. 7. 2026

No ten telefon ten spolujezdec nebo dítě na zadním sedadle schová. Mám to taky v zabudované navigaci v autě.