Menu
Přečíst článek

Diskuze: Pokuta 37 000 Kč za Waze: V zahraničí ji nesmíte mít ani nainstalovanou, spolujezdec vás nezachrání

Statisíce českých řidičů dnes bez navigace v mobilu nesednou za volant. Aplikace poradí nejrychlejší cestu, hlásí kolony a leckdy dokáže i upozornit na policejní hlídku nebo měření rychlosti.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

Filip Štrimpfl
11. 7. 2026

tak ať si políbí pr…l. Nepojedu tam nikdy. Toto je jednotná Evropa? Každý si dělá, co chce.

G
ghjmmm
11. 7. 2026

To jako mi muze koukat do telefonu to asi ne na to musi byt soudni prikaz.

P
Petr
11. 7. 2026

Mě na radary a měřené úseky upozorňuje přímo tovární navigace od Škoda Auto. Chcete mi říci že policie v zahraničí prochází nastavení navigací, jestli tam není nastaveno upozornění na radary? Tak to je vtip ne?

M
Miloš
11. 7. 2026

Tady je ukázka jak jde o bezpečnost , přitom jde šem je o peníze a co nejvíce vybrat na pokurách, Italie je přikladem , kdy v malé vesnici jsou i 3 radary D.

OM
ondrej michalek
11. 7. 2026

jde hlavne o bezpecnost

KN
Kawasaki ninja 1000
11. 7. 2026

Tak za a.) Samotní dopravní policisté v terénu nemohou bez vašeho svolení procházet vaše zprávy, fotky nebo aplikace. V případě závažnějších trestných činů musí data ze zajištěného telefonu stahovat a analyzovat specializovaná forenzní pracoviště…a i kdyby než mu tel. vydám tak jedním klikem aplikaci vymažu 😀..to můžou zkoušet tak doma na sluničkářich..

OM
ondrej michalek
11. 7. 2026

to muzete mazat jak chcete, kdyz budou chtit, vsechno zjistej