nekupovat. obsahuje kur…tko😉
Diskuze: Proč je Thermomix tak předražený? Tyto alternativy stojí skoro 4x méně, přesto lidem nevoní
Kuchyňský robot Thermomix je známý už desítky let především díky své schopnosti vařit samostatně bez toho, aniž by člověk musel dlouze stát u plotny a věnovat vaření každou minutu.
mela jsem levnější alternativu – Sogo Easy Cook – podpora nefunfovala, nahradni dily nebyly dostupné, veci se pripalovaly, u některých test se zasekl motor, vykon byl nekde jinde. thermomixu jsem se kvůli cene branila, ale uz pri predvadecce jsem pochopila, ze je to porovnavani trabanta s ferrari. dnes mam thermomix rok a jede opravdu temer kazdy den, mam dve deti a mnoho mi toho usnadní
Zapomněli jste dodat, že pokud vydrží těch 15 let a člověk bude chtít využívat jejich recepty, je to dalších 25 000 Kč za předplatné. Takže ne necelých 40 000 Kč, ale přes 60 000 Kč.
Ty recepty můžete využít a nemusíte – vaše volba . Jste nevděční . Kdyby jste byl majitel a každodenně s platformou pracoval pro veřejnost dával by jste zadarmo? Hahaha
A na to jste přišel jak? Recepty COOKIDOO se platí 1500,- Kč na rok
No právě, když vydrží robot 15 let….
Kolik že to vychází?
Určitě nepopírám výhody TM, ale kolega to spočítal velmi dobře!
1000
na roční předplatné můžete mít registrované az 4 thermomixy.
V rodině to máme takhle a hezký ušetříme na predplatnim.
Ha, ha. používám ho již 30 let – mam jeden z těch prvních modelů, tehdy ještě nebyla app, recepty mám v knize a opravdu nemusím kupovat předplatné. pobavilo 🤣
My máme Thermomix, jsme s ním naprosto spokojeni a zatím nelitujeme. Po pěti letech nula poruch, vše slouží. Používáme min 1x týdně, spíše vícekrát.
Syn má zmiňovanou 4x levnější konkurenci a po čtyřech receptech to vzdal, jídlo se připalovalo a robot nešel pořádně vyčistit, takže asi proto lidé kupují drahé věci.
Měli jsme Etu Leonardo prave proto, ze jsme rikali, ze nejsme blázni, abychom dali 40 tisic…no tak jsme po 3 letech koupili Termomix..nedá se to vubec srovnat..rikam teda, ze svatej gral je to cookidoo. V Ete nebyly vubec základní recepty, téměř kazdy recept obsahoval ingredienci typu ploutev z delfína, nevedela jsem co to je a ani kde to koupit 😅 za druhy se to hrozne čistilo, nože nesly poradne vycistit, termomix jde krasne rozebrat a umýt.. pripadne i v myčce. Jako nedam na nej dopustit..na etu se mi prasilo, termomix jede casto.
Jak di můžete dovolit napsat že Thermomix je předražený !!! NENI !!! Naopak to co dokáže je neuvěřitelné !!! Není ve vás žádná soudnost ,! Ani pokora!!! Čím jste přispěli vy pro národ ? Je to neuvěřitelný pomocník pro všechny lidi na celém světě at zdravé by či nemocné !!! Světová firma se 140.letou tradici , kdybych byla majitelem bych cenu ještě zvedla
Thermomix je super věc. po možnosti vyzkoušený TM6 jsem neváhal a pořídil tm7 spousta ošetřených peněz a času
Termomix je úžasný pomocník do domácnosti, především v dnešní uspěchané době. Termonix používáme v rodině všichni včetně dětí. Lepší pomocník do kuchyně na trhu není.
Mám úplně první model a stále ho využívám..
termomix je bomba,mám a neumím si představit že bych ho neměla. Platba mi nevadí a jsem ráda že můžu zkoušet nové recepty.Uzasny pomocník do kuchyně.
Thermomix protože dnes na trhu už NENÍ nic kvalitou a spolehlivostí konkurence schopný. Sám vlastním Thermomix TM5 již 8 let a přístroj byl 9 let u předešlé majitelky, která zemřela. S tímto Thermomixem jsem vařil pro 20 lidí a bez problémů. V současnosti mám TM 6 a TM 7. Jsem kuchař a nepotřebuji levnější přístroje, které takhle dlouho nevydrží. Kamarádka má Thermomix TM 31, starý 25 let. Stále funkční bez nutnosti zásahu servisu.
Termomix není pro každého, máme ho už cca 25 let a stále funguje.
levnější variantay si nechte,to je zase článek o ho….akorát reklama na levnější varianty od toho ,co nikdy Thermonix neviděli ani z vlaku
Thermomix je u nás už od roku 2003, v prosinci jsem si ho přes známého kupovala. A doposud je funkční. Čili 23 let. Týden mám nový model TM 7, který je tu také déle než od roku 2024. Jsem s ním maximálně spokojená. Thermomix byl první, ostatní jsou napodobeniny. Jsou lacinější a proto pochopitelně mají menší výdrž. Za kvalitu se prostě platí.
Proč je nejdražší, jste si odpověděli. Kvalita provedení a kvalita komponentů. Thermomix podle mě nejde nahradit. Je to jako srovnávat škodovku s Mercedesem. Taky vás odveze ale kvalita svezení je prostě jiná. Já si Thermomix určitě koupím.
To je jako srovnávat BMW s trabantem. A na trhu v ČR mnohem dříve, moje zesnulá teta si ho porozivala už v roce 1998, již tehdy stal cca 18000. Zkratka je to Originál s německou kvalitou a ostatní jen kopie.. ale je pak na kazdem, co preferuje.
Mam thermomix pres 20 let a lepšího pomocníka v kuchyni neznám,až odejde,bude minuta ticha za práci,co odvedl
mám Thermomix 7 a jsem nadšená, neměnila bych
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.