jak jakože nepotřebuje papíry?
Diskuze: Recenze DJI Mini 4K (Test 2026): Povedený kompaktní dron, který zvládne i naprostý začátečník
Dron DJI Mini 4K byl prvním kouskem, který jsem v této kategorii testoval. Přestože jsem v životě nelétal s žádnou létající hračkou, bylo pro mně testování dronu zábavou.
na každý dron s kamerou musíš mít papíry a to v jakékoliv váhové kategorii kromě hraček.
vždyť je to hračka
papíry nepotřebuje stačí mu registrovat dron
hloupý clickbait nadpis.. na každý dron s kamerou jsou potřeba papíry.. do toho víc reklam v článku než samotného textu. Na tuhle stránku už nevkročím 💩
ale hlavne ze ti stalo za komentář 😀
Dron má 249g, není nutné mít zk. pilota, pouze registraci dronu na ÚPCL a hlavně nastudovat kde a jak létat, minimálně se naučit Dronemaps. Za týden se to dá pobrat. Nemůžete létat kde Vás napadne.
Přesně tak.
tyto drony mají ty nové štítky a někde píší že opravdu nemusí mít papíry. Ale kamera tam je a navíc, to základní o létání by si měl přečíst každý kdo létá. seznámit jak používat aplikaci aby věděli kde se může a kde s omezením. mimochodem tohle je horší verze DJI mini 2. který tedy už bohužel nemá aktualizace ale stále je to lepší než mini 4k. pokud chcete začít létat a seznámit se z pravidly a užít si to, osobně bych začal na Djk mini 3 která šla nyní s cenou dolů a má senzory a výdrž a manipulaci a určitě vždy kupujte dron Combo. Tento dron je vytvořen jen pro příznivou cenu. Mini 1 byl dobrý ale špatný WiFi přenos a rušilo ho prakticky vše. mini 2 je nepřekonaný a tahák jej všude do ciziny pro příznivější legislativu. Proto bych volil raději i z bazaru Dji mini 3 nebo 4. z bazaru mám také drona, vyzkoušeno , gymbal vyzkoušen, proletěli jsme to a mel jsem kvalitního drona. baterie drží také ale obecně se doporučuje počítat s obměnou. ale drží. podívat se na praskliny jestli nejsou a jinak není co. většinou jsou to dronari kteří si jdou kupovat vyšší verzi a než aby to leželo doma , někdo má šanci jako já. pěkný den všem a seznamte se s legislativou na YouTube je toho plno stručně a přehledně plno. testy udělejte v pohodlí domova a můžete mít pokusy vícekrát.
Není pravda,že nepotřebuje papíry. Potřebuje má kameru a je jedno kolik váží. Je to mimochodem i u testu napsané. Legislativa je neúprosná. Radím všem radši si papíry udělejte zabere to patnáct minut a budete vědět co je a není na papíry.
Je to pravda že papíry nejsou potřeba, na drony do 250g se štítkem C0 opravdu ne. Pouze registrace provozovatele.
pokud má dron kameru, Je potřeba mít patřičného oprávnění! pokuty za neplnění povinnosti a zákonů pilotů dronu jsou značné 🫡
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.