Menu
Přečíst článek

Diskuze: Řekové v sezóně 2026 zuří z chování turistů. Hrozí pokuty i ostuda. Proviňují se i Češi

Nad řeckým pobřežím se místo slaného vzduchu nedávno vznášel kouř z rozpáleného grilu. Skupina turistů si totiž rovnou u lehátek nachystala kompletní oběd, jako doma na terase.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

ZC
Zdenek Chevy
20. 7. 2026

Ano jsou zákazy a zákazy. Některé jsou oprávněné, ale většina jsou stupidní. Tak tam pro tyto stupidní zákazy s příkazy nepojedu. Pojedu tam kde budu ctít tu konkrétní zemi, ale stupiditou neoplývající.

JH
Jan Honys
20. 7. 2026

pořád dokola omílané ty samé věci. Že už vám to není blbý.

JJ
Juráń Josef
20. 7. 2026

Dobrý den, zajímalo by mě, které zákazy např. považujete za stupidní. Přečetl jsem si všechny zákazy, které jsou v článku a nějak stupidní mě nepřipadají.

ZS
Zdenek Sigi
20. 7. 2026

Také tu máme skupinu grilovačů, cizinců. Jsou zde na dovolené a dobře placené a také se neumí chovat Občas si na svátky odskočí domů zkontrolovat byty, navštívit rodinu. Sláva grilům.

JD
Jan D.
20. 7. 2026

O prázdninách na plážích v Portoriku. Přístřešky jeden vedle druhého, pod každým stůl, 4 a více židlí, reprosloup nahlas, gril, rumy a piva. Lidé stojí ve vodě s kelímkem pití ve vodě a kecají, k tomu jim hraje hudba, od každého jiná. Byl tam i maník, který přicouval ke stanu autem, otevřel zadní dveře plné reproduktorů a jel. (hudbu).

KW
Karel Warp
20. 7. 2026

Hlučnost Čechů – no nevím, znám hlučnější národy. Jídlo jako takové běžně neodnáším, jen občas nějaké ovoce nebo moučník na pozdější večer, případně drink.