Menu
Přečíst článek

Diskuze: Srovnali jsme cenu týdenního nákupu v Bille, Albertu, Lidlu a Tescu. Víme, kde se vyplatí v roce 2026 nakupovat

Na slevové a věrnostní akce obchody s potravinami lákají běžně. Ale při týdenním nákupu v košíku skončí i spousta položek mimo akce. Vydali jsme se proto do čtyřech oblíbených obchodů Billa, Albert, Lidl a Tesco, ve kterých jsme zaznamenali ceny vybraných položek.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

RS
Robert Stržínek
31. 3. 2026

Mohu vědět proč jste vynechali Kaufland?

KK
Karel Kafol
31. 3. 2026

Že by „nekalá“ konkurence ? Ono už nejen Lidl, ale ani Kaufland už není tak levný, jak původně býval !

MM
Miriam Marková
31. 3. 2026

Lidl už není tak levný jak býval. Podle mně je nejlevnější PENNY.

MK
Marie Krejčí
1. 4. 2026

Máte pravdu.

KK
Karel Kafol
31. 3. 2026

To je docela možné …

DP
Dita Pichová
31. 3. 2026

souhlasím nevím proč neudělají nákup ve všech supermarketech

TH
Tomáš Holý
31. 3. 2026

A proč ho neudelate vy ? Určite mate spoustu času a peněz lítat po 30 českých supermarketech

TN
Tojsime nastval
2. 4. 2026

protože nepíše článek? nebo ten článek napsal nějaký chudáček, který na to neměl čas, peníze ani náladu ,?

JJ
Jan Janů
31. 3. 2026

Ano,l je to tak.
Hloupý „průzkum“.

LD
Lukáš Diblík
1. 4. 2026

Proto Penny radši vynechali

JM
Jarmila Moravkova
1. 4. 2026

souhlasim

M
Milan
31. 3. 2026

Hlavně nekupovat v akci maso v Bille. Pravidelně smrdí.

MV
Marie Valouchová
2. 4. 2026

V Bille když jsem koupila maso, tak doopravdy není čerstvé. Už léta zásadně zde maso obcházím.

KK
Karel Kafol
31. 3. 2026

Já to do Polska (Biedronka, Dino, Žabka) mám stejně daleko, jako do nejbližšího českého supermarketu. Takže volba je (prozatím) úplně jasná !

V
Veronika
31. 3. 2026

Dobrá reklama na Lidl 🤣
v textu info že Lidl druhý nejlevnější s akcemi, dle uvedené tabulky ale předposlední …? Tak jak to je. Navic v Lidlu bez aplikace take dost problem nakoupit akční zboží … to tam neni uvedeno proc …?

KH
Kristýna Hašková
31. 3. 2026

Dobrý den,

děkujeme za komentář. Při po popisu pořadí šlo o chybu vycházející z tabulky před závěrečnou kontrolou, následně upravená část se mi neuložila. Nyní je to v textu správně. Že je často potřeba k využití akčních cen registrace do věrnostního programu zmiňujeme na začátku článku a platí to pro všechny obchody, na Váš podnět jsem tuto informaci doplnila i k textu o Lidlu.

Děkuji a přeji hezký den.

ML
Milan Liška
31. 3. 2026

A co Penny???

JV
Jana Vr.
31. 3. 2026

Je mi vcelku jedno co kde stojí, jdu hlavně po kvalitě zboží.

PP
Premysl Prachar
31. 3. 2026

Dobrý večer, bez akci dnes normální člověk nekupuje, pouze, když opravdu doma není a je to NUTNÉ. Samo pokud nemá „své potraviny“, kdy mu cena za né vyhovuje. A pokud neřeším kvalitu, tak nyní nejvýhodnější nákup asi Penny.

EZ
Eva Zenková
31. 3. 2026

lidl potřebuje reklamu, chudáček. asi nemá tržby jaký by chtěl. Lži a podvody a hnusný zboží, to je celý Lidl.

AM
Alena Musiolová
31. 3. 2026

za mě je Penny nejlevnější a Albert,Billa nejdražší. Začíná to hodně lidí říkat

MJ
Michal Janek
31. 3. 2026

A kde je Globus a Penny

B
BA
31. 3. 2026

Ještě že tam není Kaufland…
Váš mobil není nafukovací ale nainstalujte si appku. 😁
Velký výběr, vysoké né akční ceny. ☹️
Za mě vede Penny 🤔
A Lidl má 50% zboží z ciziny ☹️

FB
Fred Brooker
31. 3. 2026

nejlevnější nákup vychází v Penny 😂 zabývám se slevami jako datový analytik

JD
Jana Dvořáková
1. 4. 2026

Přesně,tak.Poras ,tam nakupují,pro děti.

AZ
Alexander Zaremba
1. 4. 2026

Zase jedna zbytečnost -porovnávat nejdražší supermarkety.
Nejlevnější je Penny

JM
Jarmila Moravkova
1. 4. 2026

a co Penny a Kaufland. U mě nejlevnější Penny .

DT
Dana Travnickova
1. 4. 2026

Býval, ale teď si myslím, že Penny
A nevíme proč je Billa nejdražší

ZB
Zdeněk Baudyš
1. 4. 2026

Já nám nejraději Kaudland.Ten by měli také zařadit do srovnání.Osobně mi ořipadá nejlevnější a sortiment veliký.

JM
Josef Marouš
1. 4. 2026

Bohužel je to jen vaše zdání. Už dva roky je Kaufland spolu s Lidlem jedním řetězcem s totožnými cenami a mnohdy i stejně pochybnou kvalitou potravin (coby hedonista považuji třeba housky z Lidlu a Kauflandu za absolutně nepoživatelné)

SZ
Silvestr Zezula
1. 4. 2026

Hmmmmm…
a Penny nebo coop máte kde?
Jako pochopil bych, že jste vynechali Tesco, páč tam kašlou na zakazníky víc než v Kauflandu…
Že by reklama, malá, skrytá🫣😂…

JI
Jiří Ing.Linda
1. 4. 2026

Nejlevnější je dnes Penny.

PS
Petr Sourada
1. 4. 2026

U nás Penny připomíná spíše vetešnictví. Bídný výběr zboží a neustále neubývající fronty u pokladny.

PN
Pavel Novak
1. 4. 2026

co takhle nakoupit v Polsku. Taky už to není nejlevnější, ale když jsem kouknu na soupis nákupu, tak cena cca 1000 Kč.

PS
Petr Sourada
1. 4. 2026

Zejména máslo, to je nářez. Chuť bídná. Zkusili jsme ho přepustit. To bylo bordela 😀, co se z toho vylíhlo.
Ono také srovnávat ceny nesrovnatelného moc nelze. U každého výrobku by musela být kompletní specifikace – deklarované složení, výrobce.

F
František
1. 4. 2026

nejlevnější je nákup v penny

DV
David Vondráček
2. 4. 2026

Za mě PENNY je levný… nedávno mléko 1,5tuk za 7,90/l to si myslím že je super a dlouho neviděná cena.