Mohu vědět proč jste vynechali Kaufland?
Diskuze: Srovnali jsme cenu týdenního nákupu v Bille, Albertu, Lidlu a Tescu. Víme, kde se vyplatí v roce 2026 nakupovat
Na slevové a věrnostní akce obchody s potravinami lákají běžně. Ale při týdenním nákupu v košíku skončí i spousta položek mimo akce. Vydali jsme se proto do čtyřech oblíbených obchodů Billa, Albert, Lidl a Tesco, ve kterých jsme zaznamenali ceny vybraných položek.
Že by „nekalá“ konkurence ? Ono už nejen Lidl, ale ani Kaufland už není tak levný, jak původně býval !
Lidl už není tak levný jak býval. Podle mně je nejlevnější PENNY.
Souhlasím.
Máte pravdu.
To je docela možné …
souhlasím nevím proč neudělají nákup ve všech supermarketech
A proč ho neudelate vy ? Určite mate spoustu času a peněz lítat po 30 českých supermarketech
protože nepíše článek? nebo ten článek napsal nějaký chudáček, který na to neměl čas, peníze ani náladu ,?
Ano,l je to tak.
Hloupý „průzkum“.
amen
Proto Penny radši vynechali
souhlasim
Hlavně nekupovat v akci maso v Bille. Pravidelně smrdí.
V Bille když jsem koupila maso, tak doopravdy není čerstvé. Už léta zásadně zde maso obcházím.
Já to do Polska (Biedronka, Dino, Žabka) mám stejně daleko, jako do nejbližšího českého supermarketu. Takže volba je (prozatím) úplně jasná !
Dobrá reklama na Lidl 🤣
v textu info že Lidl druhý nejlevnější s akcemi, dle uvedené tabulky ale předposlední …? Tak jak to je. Navic v Lidlu bez aplikace take dost problem nakoupit akční zboží … to tam neni uvedeno proc …?
A co Penny???
Je mi vcelku jedno co kde stojí, jdu hlavně po kvalitě zboží.
Dobrý večer, bez akci dnes normální člověk nekupuje, pouze, když opravdu doma není a je to NUTNÉ. Samo pokud nemá „své potraviny“, kdy mu cena za né vyhovuje. A pokud neřeším kvalitu, tak nyní nejvýhodnější nákup asi Penny.
lidl potřebuje reklamu, chudáček. asi nemá tržby jaký by chtěl. Lži a podvody a hnusný zboží, to je celý Lidl.
za mě je Penny nejlevnější a Albert,Billa nejdražší. Začíná to hodně lidí říkat
A kde je Globus a Penny
Ještě že tam není Kaufland…
Váš mobil není nafukovací ale nainstalujte si appku. 😁
Velký výběr, vysoké né akční ceny. ☹️
Za mě vede Penny 🤔
A Lidl má 50% zboží z ciziny ☹️
nejlevnější nákup vychází v Penny 😂 zabývám se slevami jako datový analytik
Přesně,tak.Poras ,tam nakupují,pro děti.
Laciné kecy .😀
Zase jedna zbytečnost -porovnávat nejdražší supermarkety.
Nejlevnější je Penny
PENNY?
a co Penny a Kaufland. U mě nejlevnější Penny .
Býval, ale teď si myslím, že Penny
A nevíme proč je Billa nejdražší
Já nám nejraději Kaudland.Ten by měli také zařadit do srovnání.Osobně mi ořipadá nejlevnější a sortiment veliký.
Bohužel je to jen vaše zdání. Už dva roky je Kaufland spolu s Lidlem jedním řetězcem s totožnými cenami a mnohdy i stejně pochybnou kvalitou potravin (coby hedonista považuji třeba housky z Lidlu a Kauflandu za absolutně nepoživatelné)
Hmmmmm…
a Penny nebo coop máte kde?
Jako pochopil bych, že jste vynechali Tesco, páč tam kašlou na zakazníky víc než v Kauflandu…
Že by reklama, malá, skrytá🫣😂…
Nejlevnější je dnes Penny.
U nás Penny připomíná spíše vetešnictví. Bídný výběr zboží a neustále neubývající fronty u pokladny.
co takhle nakoupit v Polsku. Taky už to není nejlevnější, ale když jsem kouknu na soupis nákupu, tak cena cca 1000 Kč.
Zejména máslo, to je nářez. Chuť bídná. Zkusili jsme ho přepustit. To bylo bordela 😀, co se z toho vylíhlo.
Ono také srovnávat ceny nesrovnatelného moc nelze. U každého výrobku by musela být kompletní specifikace – deklarované složení, výrobce.
nejlevnější je nákup v penny
a co Penny?
Za mě PENNY je levný… nedávno mléko 1,5tuk za 7,90/l to si myslím že je super a dlouho neviděná cena.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.