tak to ani nahodou! zadny soundbar nenahradi Logitech Z906, ktere bezne stoji kolem 6tis a kazdou chvili jsou v akci za 5tis. maji 7 vstupu, z cehoz 2 jsou toslink (digitalni optika, kterou maji snad vsechny TV). a to nemluvim o tom,ze jsou to plnohodnotne 5.1, takze zvuk fakt za vama! zadne simulace a odrazy od zdi! poradny subac a samotne bedny vypadaji u podobnych OLED TV v obyvaku naprosto fantasticky. a to nemluvim o tom,ze se da ze sterea udelat 4.1, nebo 3D zvuk. Kazdy reprak se da nastavit vlastni hlasitost a maji dalkovy ovladac a hlavni panel,kde je vse oznaceno prijemnima ledkama,ktera nezari do oci a jsou videt i za slunneho dne. at mi teda nikdo nerika,ze soundbar za tuhle cenu je dobrej, kdyz to stoji vic a zdaleka se to neda srovnavat s Logitech Z906!!
Diskuze: Testoval jsem soundbar Samsung HW-QS700F: Solidní zvuk za pár peněz s malými kompromisy
Není tomu tak dávno, co se mi domů na testy dostala televize Samsung OLED S95F. Když už jsem měl doma telku, byla by skoro škoda ji trápit jen vestavěnými reproduktory. Poptal jsem tedy také soundbar Samsung HW-QS700F.
A to jsem zapomnel rict, ale to by snad kazdemu melo dojit,ze tim ze jsou tam samostatne repraky (u tech Logitech Z906), tak se daji rozmistit daleko od sebe jak je libo a tim zdokonalit opravdu realny 3D zvuk (proste siroke stereo az 5.1)
Tak sám autor píše, že to nejde porovnávat s domácím kinem. Tak proč to děláte vy? Jinak ne každý si může doma umístit 5+1 reproduktorů spojených kabelem do jednoho místa. Takže ano, můžete to hrát lépe, ale to neznamená, že je to pro každého. Já mám za 7 tis stereo receiver Onkyo TX 8130 a regálové stereo repro Canton Ergo 620 (bazar receiver a „nové“ vrácené repro z Amazonu) a myslím, že to bude hrát lépe, než vaše logitech (samozřejmě nemluvím o prostorovém zvuku, to logicky ze sterea neudělám). Celkově vidíte, že vlastně všichni 3 hodnotíme úplně něco jiného.
To je pravda, sorry ze jsem to napsal tak dramaticky. Ale uplne se me dotklo,jak na internetu reklama „Samsung to prehnal,…“. Nic neprehnal, spis napalil cenu na neco, co by melo vzhledem ke konkurecni stat tak minimalne pulku 😉 A uz vubec ne vic. K tem kabelum. Kabely si muze doma natahnout kazdy,pokud nema 2 dvere do obyvaku a TV mezi nima, takze by se musela bourat podlaha a nebo delat neesteticka prechodova lista. Kazdopadne si myslim,ze je spousta lepsich a hezcich reseni nez soundbar. Nechapu, ze to vubec nekoho napadlo vyrobit a nekoho koupit. To je jen takove male mozna trochu rozsirene mono. Proste mit 2 repraky a dat si je od sebe daleko jak chci sam je k nezaplaceni. A to nebudu opakovat o tom, mit dalsi 2 vzadu za sebou. Ale porad lepsi siroke stereo, nez neco mezi mono zvukem a sterem (soundbar). Takova blbost, ja si to nemuzu odpostit a ani mi neni lito tech chudaku co si to kupuji a mysli si,ze je super mit doma soundbar. Jen mi vadi, ze to vnucuji ostatnim. To uz bych radeji koupil co mate vy 😉 Proste minimalne 2 repraky a dat si je dal od sebe a mit trochu pozitek z toho ze je zvuk z leva a z prava opravdu znat.
takový plastový chrastítka 😂
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.