Menu
Přečíst článek

Diskuze: Testovala jsem 3 automatické kávovary, tohle je můj favorit: Ironicky je to ten nejlevnější za 6 300 Kč

V letošním roce jsem měla možnost otestovat tři levné automatické kávovary, které patří mezi nejprodávanější modely ve své cenové kategorii. Všechny běžně seženete do 10 tisíc korun.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

RL
Rut Lisová
9. 6. 2026

Ironicky, nebo paradoxně? Tyhlencty cizí termity, žejo… 🙂

JM
Josef Mišo
9. 6. 2026

A nejlepší na tomhle kávovaru je to,že nemusite kupovat drahe filtry a odvapňovače,ale bohatě stačí obyčejný ocet a stroj je během chvilky odvápněný a připravený na další a další výborné kávičky. Už ho máme 6 let a káva je pořád stejně luxusní jak na začátku.

MH
Marie Hajdíková
9. 6. 2026

Ja jsem si ho koupila a vůbec se nerozbil, navíc De longhi se vymlouvalo na nesmysly. Už nikdy nic z reto firmy!

J
Jenda
9. 6. 2026

hmm, tak to asi Delongi zkrachuje😜

J
J.D
9. 6. 2026

Rukama mně prošlo pár kávovarů a musím jen souhlasit.Výborná káva,jednoduchá údržba ,jednoduchý servis a dostupnost náhradních dílů.Pokuť se o něj staráte tak je nesmrtelný

B
Bob
10. 6. 2026

Nesmrtelný sice ne, ale 10roku nam vydrzel.

JJ
Jitka Ježková
10. 6. 2026

Dobrý den, jen jsem se chtěla přidat, i můj názor je že tento kávovar je nejlepší, mám ho doma, stejný jako na fotce

JJ
J. J
10. 6. 2026

Kávovar delonghi mám už 4 roky, je perfektní, když se člověk stará jak má, znám lidi co na čištění dávají ocet ale to ničí trubky kávovaru, já dávám co se má, filtr se má měnit kvůli vodě, pak se kávovar ničí a rychle odchází, když se nemění filtr po čase káva není tak dobrá jako dřív, filtr je špinavý od vody, kávovar je 10l i v práci jen celý černý lesklý

MO
Mirek Opletal
10. 6. 2026

máme podobný v práci. Káva jde, ale problém je, že tlakuje pouze 15 barů. Káva je pocitově řidší. Na trhu jsou podobně drahé s tlakem 19 nebo 20 bar akorát ne tak známé značky. Espresso je poté o dost lepší

PK
P. K.
12. 6. 2026

15 barů není málo… Je to spíš o kvalitě zrn.

Alena Šenkýřová
11. 6. 2026

Tenhle kávovar máme všichni jak já tak i děti. Velká spokojenost.