hloupí autor písálek tu zas straší lidi po internetu a píše bláboly ,raději zakles pod stůl !!!
Diskuze: Windows 10 v Česku končí už v říjnu 2026: Statisíce uživatelů se řítí do pasti, zbývá poslední krok zdarma
Podpora systému Windows 10 globálně skončila 14. října 2025. Od té chvíle Microsoft neposkytuje běžné bezpečnostní aktualizace ani technickou podporu, byť samotný systém funguje v nezměněném stavu.
ty zalez, tohle je realne problem a windows je trapna firma ze to neresi
skoč do zdi tupče,hahaha
A proč by MS měl řešit zdarma podporu starého W10? např. auto ti také zdarma prodejce auta po 10 letech taky zdarma neopraví.
Co to znamená „Nové bezpečnostní chyby“? Nejde náhodou o Staré bezpečnostní chyby, za které by měl MS nést odpovědnost?
a on tě snad někdo nutí používat W10? běžná záruka je 24 měsíců.
Bu bu bu. Jako při každé nové verzi windows.
Takové články pak u někoho můžou vyvolat dojem, že si musí koupit nový počítač za každou cenu i když je to totální kravina a po ukončení podpory se nestane nic.
Já už mám dávno 11 a za mně naprosto super. Já si nemůžu stěžovat.
Nehledě na to že 11 nechal upgradovat Windows úplně zdarma.
Jen jediné. Patnáct let na Linux. A i ten samý počítač. Na internet a videa. Vše ok. není to k zamyšlení?
Přešel jsem na Linux… úplně v pohodě a dokud tu nebude další, třeba Windows 12 s podporou AI zase si měnit počítač? Neexistuje jiná alternativa
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.