Menu
Přečíst článek

Diskuze: 3 nejlepší automatické kávovary (Březen 2026): „Levný“ za 7 000 Kč překvapí, prémiová Jura boduje luxusem

Extra jemnou dávku koncentrovaného kofeinu pro vás jednoduše připraví automatický kávovar, aniž byste museli opustit domov. Postará se o každý krok procesu přípravy kávy za vás, od mletí kávových zrn až po čištění.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

VH
Vladimir Hlousek
12. 3. 2026

recenze uplne o nicem.podivejte se na dtest,jak ma vypadat recenze.ta vase jsou jen blaboly.jste trapni.

H
Holobrádek
12. 3. 2026

Vláďo, vezmi si brýle. To není recenze ale výběr kávovarů podle uživatelů. Článek je zdarma, číst ho nemusíš, když si předplácíš dTest. Dej si prášek a jdi spát, bude líp.

JT
Jan Taraba
12. 3. 2026

No, rest resp. rádce úplně k ničemu. Není pravda z toho vůbec nic. Snad jen to, že všechny uvaří kafe.
Dlouhá léta jsem používal levné DeLonghi, Magnificu za pár šupů. Kafe to jakž takž uvařilo, čištění hrůza, dovnitř se vůbec nešlo dostat a po demontáži krytů se teprve ukázalo, že to uvnitř je plné plesnivého bordelu. Fuj. Magnifica za 7000 šla z domu a koupil jsem stejnou zase DeLonghi, ale Esam za 19000. Kafe bylo o něco málo lepší, mléčný systém úplně k ničemu a po měsící bežného provozu a předepsaného čištění jsem se inspeční kamerou podíval dovnitř. Plné plísně. Takže do servisu na vyčištění. Tam mi řekli, že uživatelsky se tam nedostanu, takže tam plíseň prostě bude. Zaplatil jsem 800 za vyčištění a kávovar prodal. Pak jsem si přečetl podrobné, obsáhlé a hlavně . nezávislé testy. A koupil Siemens řady IQ7. Za 28000. Káva skvělá, mléčný systém perfektní, čištění snadné. Jedinou nevýhodou (což je vzhledem k čistotě asi výhoda) je malá kapacita zásobníku na sedlinu. Po 6 porcích velí vyčistit. Ale všude je skvělý přístup, Siemens m za pár korun čistící a odvápňovací tablety. Takže za 7000 už nikdy.

LF
Luboš Fronk
12. 3. 2026

díky, super koment, ta plíseň je průšvih

KP
Kryštof Pechouš
13. 3. 2026

Před pár týdny sem kupoval Juru piano z Německa a cena 21500 i s dopravou… Asi jiný trh, sice nemá češtinu ale záruka i tady.