Opláchnutí auta čistou vodou je trestné? Tak zakažte dešti, aby pršwl na moje auto, jinak budu platit pokutu!
Diskuze: „Auto jsem před domem myl jen čistou vodou, o pokutě jsem nevěděl,“ diskutují lidé. Za chemii hrozí statisíce
Mytí auta před domem i na vlastním pozemku může skončit pokutou.
Přesně tak! Potom jízda za deště po dálnici (i silnici nižší třídy) je rovněž jako „dokonalé mytí tlakovou vodou“, a pochopitelně „kontaminovaná odpadní voda“ žádným odlučovačem ropných látek myslím neprojde.
Je to postavený na hlavu, je fakt když auto opláchne dešťová voda, tak asi budem platit pokuty že prší. A o tom jak úřady likvidují nebezpečný azbest se nikde nechlubí že ho zahrabují do země a vybírají ranec za likvidaci
Dobrá placená reklama na automyčky.
Podle toho co se píše tak nesmím vyjet autem když prší. Co kdyby se tato dešťová voda dostala do podzemí? To by byl asi průšvih a pro mně pořádná pokuta – že ano.
když bude pršet, nevyjíždet, také dostanu pokutu? jaký je rozdíl déšť a oplach čistou vodou,to vymyslel zase myslitel
Co když auto stojí před pod lípou, jsou zalepená skla I zrcátka.
A sůl v zimě nevadí?
Začíná pršet už běžím s deštníkem
Když začne pršet,tak mám utíkat auto přikrýt?
Ne! Umýt!
Takže zákaz jízdy aut v dešti? A co auta stojící v dešti na dvorku? Žijeme v blázinci?
Ano máte pravdu ten blázinec se jmenuje EU!!
to je zákon 😅pane bože teď prší skoro celej týden a já mám auto venku tak to se asy nedoplatim ….
Zmizel zdravý rozum, déšť by měl být na území ČR nebo celé zelené Evropy přísně zakázán a jen s povolením toho chronicky nemocného zeleného mastodonta 🫣
Zarazilo mě tam slovo „reálně“. Skutečně toto někdy někdo pokutoval a za saponát někdo dostal půl mega? Prosím o doložení čísel, počtu pokut, průměrné výše, aby bylo patrné, jak reálné jsou ty reálné pokuty. Podle mě kardinální nesmysl.
Čemu se divíte. Stát a města potřebují peníze. Kde jinde to vzít než z lidí. Války nevadí. Hořící rafinérie také ne. Jenže nikomu ten diktát nedochází. Kolik je ještě těch co tomu tleskají. Jak dlouho si to ještě všichni nechají libit? Tak se nikdo nedivte.
a proč se tedy všude prodávají autošampony???? Proč není zákaz???
Doporučoval bych všem úředníkům, aby se podívali pod všechny silniční mosty nad řekami, kde končí kanálové vpustě. Přímo z mostu je to svedené pod něj. A to nikdo neřeší.
My se jednou z těch zakonů a nařízení po… To jako zakážeme déšť ? Nebo ten zakon prolobovaly myčky ?
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.