Teda říkat Lhotě Karibik je hodně jinde 🤣
Diskuze: Český Karibik je hitem internetu (2026): Jezero Lhota má tyrkysovou vodu a písčité pláže. Leží jen 40 km od Prahy
Jen 40 kilometrů od Prahy se nachází místo, které rozhodně nepřipomíná obyčejné české jezero, ale spíš odlehlou pláž v Karibiku. Jezero Lhota je vyhlášené díky písčité pláži, čisté vodě i borovicovému lesíku, který příjemně stíní v horkých letních dnech.
Hahaha. Hlava na hlavě, voda pruzracna tak v květnu, na dně bahno.
Bejvávalo, teď hnus
přesně, pokud nedošlo ke změně, tak před 5ti lety tam určitě nebyla průzračná voda a Karibik, to snad ne.!!!!
Před pětiti lety?
Bahno? asi jezdíš jinam.😂
hlavně že právě dnes jiný článek uvádí že tam hygienici koupání nedoporucuji
Prý kouzelné místo🙉🙉🙉 v létě příšerný 😡 profláknuté 🤮🤮🤮 max brzy na jaře nebo na podzim. Kouzelné tak před 50ti lety🤔
Před padesátiti lety?
ano před 50 léty , možná jste ještě nebyl na světě
No vidíte, že to jde i bez té nesmyslné koncovky 😃. A tehdy už jsem na světě byl, bohužel.
..nevim neznám,ale když to píšou na pravdivém arecenze,plné inteligentních,veďecky a historicky podložených článků,tak je to pravda nabeton
Možná tou koncentrací davů by to Karibik připomínat trochu mohlo…
Je to jezero po těžbě písku. a teď ruku na srdce, proč se lidé tolik staví proti projektům těžby, když po jejím ukončení využívají taková mista k rekreaci?
Bejvávalo, doopravdy, teď to ale už za tu drahotu a moře lidí nestojí. Ceny jsou tu dobrý akorát tak pro Pražáky.
Pro UK. Jdi se tam mrknout.
souhlasím. jezero Lhota je opravdu krásné místo pro odpočinek i zábavu
škoda, že jen karibik, Maledivy jsou lepší hit
Vyrostla jsem ve vesnici asi 2 km od Lhoty. Jezdili jsme se sem koupat. Bylo to úžasné. To, co z tohoto místa udělaly peníze, je hrozný. Nejezdíme sem už vůbec
jezdila jsem tam v roce 1980… super!!naposledy rok 1995.. zklamání..byznys,hlava na hlavě… naštěstí bez kolotočů a kačerů…
To je Karibik z Temu
No možná před lety, než to tady obsadilo mraky Ukrajinců, kteří tu dělají jen bordel. A vedle nich se opravdu odpočívat nedá.
👍
..to neni pravda.Ukrajinci,,,tento nejinteligentnější národ světa,co existoval ještě před faraónama a je kolébkou moudrosti,mírumilovnosti od kterého se musí celý svět učit?Tito hrdinové se jezdí k jezeru vzdělávat a číst knihy,,,řvou tam jedi ně Češi,kteří tyto úzasné spasitele vyrušují od četby a sebevzdělávání..
tedy Karibik, to hodně přehnali….
hlavně že děti 0 – 5 zdarma
Jo karibik je bída, někde předražená bída.. Ale kdo okusí, určitě ho nenapadne srovnávat s lhotou. Srovnání je na jiné stupnici, cenově to ale vyjde podobně 😉
Paní autorko, když už píšete takový článek, uvadejte spravne údaje. Jezero je 25 km od Prahy 😉
Možná brzy ráno nebo pozdě v noci, přes den hlava na hlavě a vše příjemné je pryč.
Jezdím na Lhotu již více jak 40 let. Super voda a skvělé prostředí. Jsem naturista a dle mého mínění, nejlepší co znám. Již za komunismu zde byla nudistická pláž. Jen mi poslední dobou vadí přemrštěné ceny parkování a vstupné. Jedno auto s pěti dospělými vás vyjde na 630 Kč. Když k tomu přičtete nějaké občerstvení, není problém za jednu návštěvu nechat na místě v pohodě 3000.
Předražená, ukrajinska hlava na hlavě
To mas pravdu. Dva parky v rohliku,jedno pivo,jedna malinovka a dvoje hranolky. 900 v ryti🙈
Tak ta prvni fotka faaaakt neni z Lhoty😂😂😂😂😂😂🙈
Ano krásné to tam je …..ovšem jen do té doby než se tam zaplní pláže tou Ukrajinskou svoločí. Řev,bordel, arogantní, ožralí…..chovají se jako dobytek. Jediná výhoda je že na nudistické pláži nejsou….ale jinak je musíte přeskakovat úplně všude, jsou schopni rozložit si deky jak na cestě tak i mezi stoly a stánky s občerstvením. Opravdu výživné jsou v tomto duchu neděle 😞😩😡
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.