Menu
Přečíst článek

Diskuze: „Chtěl jsem Parkside vrtačku vyhodit z okna. Nakonec jsem dostal novou za čtyři dny.“ popisuje Marek

Marek si koupil aku vrtačku Parkside v akci za tisícovku. Plánoval o víkendu smontovat dětskou skříňku. Po třech šroubech motor ztichl. Svítilo jen LED světlo. Následující hodiny strávil rozebíráním stroje a hledáním závady. Netušil, že řešení bylo mnohem jednodušší, než si myslel.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

J
Jan
20. 3. 2026

Rozbitou vrtačku se snaží sám opravit, nepovede se to, na vrtačce to nechalo následky a on to jde vrátit a je naštvaný na Lidl

M
Maki
20. 3. 2026

Pěkná reklama. Škoda že jí psala AI.

Z
Zdenale
20. 3. 2026

Pokud je něco v záruce od koupení , tak se to toho nebrabu. A jdu reklamovat. Lidl a další prodejci , nabízejí zboží pro domácí kutilství.Cena kvalita .???? Použít zahodit a nebo zaplatit víc? Za kvalitu.

MO
Milan Olah
20. 3. 2026

můj nazor na parkside je absolutně pozitivni 10 let jsem nekoupil jinou znacku mam od pily krovinak sekacku vsechno naradi wapku vysavac ponorne cerpadlo a není moc veci ktere bych nemel a se vším kromě akuwapky jsem maximalne spokojeny kolem domu a zahrady top

ZU
Zdeněk Urban
22. 3. 2026

úplně s vámi souhlasím,mám to samé 👍

J
Jirka
20. 3. 2026

Marek je asi šikula . Smontoval skřínku za odpoledne. Ještě jsem nikdy nekoupil nábytek, u kterého by při montáži bylo nutné něco vrtat. No ale to AI , která asi napsala tuto reklamu na Lidl, neví.

Tomáš Šťastný
21. 3. 2026

Dobrý postřeh 👍
Stydím se, že mě to samotného netrklo, ačkoli v posledních dvou letech jsem se díky dvojímu stěhování namontoval nábytku docela dost.

L
lutil
21. 3. 2026

vubec nechapu vas prispevek, parkside aku vrtačka lze používat jako aku šroubovák samozřejmě a ten při nabytku určitě používáte, jinak jste matlal

Z
Zdeněk
21. 3. 2026

Jste zřejmě kutil na baterky. Proč by měl něco vrtat, stačí použít vrtačku jako šroubovák. Nebo si myslíte že to nejde.

FN
František Novotný
21. 3. 2026

S Lidlem a reklamací u nich mám tedy jinou zkušenost. Dvakrát to trvalo takřka měsíc a jednou mi ji zamítli, takže sorry, podobným reklamním článkům nevěřím ani popel.

MP
Martin Prochazka
21. 3. 2026

no vidíte píšu níže. že v podstatě co ta dlouhá reklama popsala se mi stalo taky. robotická sekačka bez keců nová

SI
Smylný Inocenc
21. 3. 2026

Má si koupit kvalitní nářadí a nemusí po třech šroubkách řešit reklamaci.

VZ
Vlastimil Zeman
21. 3. 2026

Zkušenost dobrá, nůžky na stříhání keřů-větví fungovala asi po týdenním používání. Šel jsem do LIDLU, reklamoval, hned(po konzultaci telefonem) vrátili peníze a vzal jsem si jinou. Naprostá spokojenost

J
Jiří
21. 3. 2026

….vadný kontakt, který se projeví hned po prvním použití ….Koupím si hned dvě.

RP
Robert Polič
21. 3. 2026

Pokud potřebujete nářadí tak ho nehledejte v Lidlu mezi rohlíkama a květákem. Když chcete koupit dobrou majonézu také ji nehledáte v Obi.

MA
Marek Arnold
24. 3. 2026

Není to špatné nářadí,jsme profi dílna a používáme Parkside úplně v pohodě

JZ
Jiří zika
21. 3. 2026

Ekologie Evropské unie v praxi. mam stejnou zkušenost s nůžkami na živý plot. po necelých 30 min. práce se „kously“ a konec. řešení? „ekologicky“ zlikvidujte, pošleme vám nové!!?? Poslali. Po 40 min. úplně stejný problém. nemají opravny, nikdo v normálních servisech to nechce. jak je možné, že značka pokrývající celou Evropu v jednom z dominantnich obchodních řetězců, se muze takto chovat? to je ta „udržitelnost“ v praxi? co na to pí Jourová a podobně pí?

MP
Martin Prochazka
21. 3. 2026

i když je článek ukázková podprahová reklama. a to nemluvím kolik reklam a sloupu na mě vyskočilo než sem článek v podstatě jen odroloval že i Nová by se mohla učit vnozstvi reklam ve filmech. Tak musím říct že mám opravdu též zkušenost. Robotická sekačka, napsali ať vyfotím. popisu závadu a přesto že to bylo asi dva měsíce před koncem záruky tak přijel svoz. a za týden mi psali zda chci novou nebo opravit starou. A do týdne byla u dveří nová.

LS
L. Svoboda
21. 3. 2026

a proč by to měla byt reklama? arecenze maji na lidl obsahu postavenou cilovku, to by nemohli psát ani o novém Samsungu protože je to reklama

vše co je v článku je 100 % pravda, sám mám tu zkušenost taky.

FB
František Bartoš
21. 3. 2026

K Vánocům jsem koupil dvě elektrická kanga. jedno jsem si nechal sám a druhé jsem dal zeti, který zrovna dostavoval dům. Nikdy žádné nářadí nechce, ale nakonec je rád, že doma něco má. chtěl montovat kuchyň a dělal díru na digestoř,přes nosnou zeď. Přiběhl k nám, že se mu to kango rozpadlo a on potřebuje pracovat. Říkám mu, ať si vezme to moje, je ještě nepoužité a já si to jeho vyreklamuji. Když jsem viděl, že se trefil rovnou na výstuhu ve věnci a tím kangem ji přesekal, vůbec jsem se nedivil, že to nevydrželo. Kango jsem reklamoval a do 14ti dnů, přišlo jiné, takže za mě 👍

Jiří Šimurda
21. 3. 2026

Totální hloupost! Jak na to stáhneš máš smůlu! Nevrati ti ani halir. A dnes uz všichni vědí že parkside nevydrží ani domácí práce. Smejd první třídy!

PS
Petr Sporik
22. 3. 2026

podobný případ ulomený držák baterie reklamace vyřízena do 4 dnů skvělé děkuji

PJ
P. J.
22. 3. 2026

Ubohá reklama na ubohý výrobek

JD
Jana Dittrichova
23. 3. 2026

U nás doma máme v dílně jedině vše z Lidlu výrobky vrtačky a jiné a jiné má u nás úspěch. Cena je za tyto výrobky normální a když jsme měli reklamaci tak byla vyřízena k naší spokojenosti.

JD
John Doe
23. 3. 2026

Dobrý kutil Tim. Koupi vrtačku, a za tři dny se v ní se šroubovákem v ruce hrabe. A nakonec má tolik drzosti že ji jde reklamovat.

TB
Tomáš Blecha
23. 3. 2026

takže článek úplně o ničem že by aspoň popsal vadu která se v tom stala nic takže umělá inteligence vole už píše i s***** do novin