Dívám se na tyhle filmy a seriály přes 50 let a dávají to pořád dokola už je to nuda jako celá ČT.
Diskuze: „Končím s Netflixem i HBO,“ píší Češi. Vrací se ke klasice s tisíci filmů zdarma. iVysílání bude zase moderní?
Po českých sociálních sítích posledních pár týdnů koluje stejný typ statusů: „Končím s HBO i Netflixem, vrátil jsem se ke klasice.“ Diskuzní skupiny o domácím rozpočtu, facebookové komentáře pod články o zdražování, thready na Redditu i diskuze pod recenzemi seriálů.
Presne hlavne nepotrebujeme krmit Otesánka 6 TV kanálů a 20 rozhlasovích stanic! Proč proboha tolik pohlaví snad ani neexistuje! 2+4 by bylo akorát pro veřejnoprávní službu
Mohu vědět jakou hudbu a rozhlasový žánr posloucháte?
dívejte se na Barrandov, tam je denně jiný díl „Jak to dopadlo?“
Naštěstí nemám Barrandov vůbec naladěn.. .
Jasně, nějak se musí ospravedlnit těch vynucených 150,- Kč za službu, kterou lidi musí platit i když o ní nestojí. Co je tohle za propagandistický článek? U Netflixu se alespoň mohu rozhodnout, že ho platit nebudu. Protože o ten ČT nesmysl nikdo nestojí, tak pro jistotu donutíme platit i ty, co mají mobil a na internetu zveřejníme nějaký multimediální portál, ať se to nějak obhájí. Hnus, chce se min zvracet!
Já třeba o ten ČT nesmysl, jak to Vy nazýváte stojím, takže mluvte za sebe.
Já mluvím za sebe, zrovna jako kdokoliv jiný v diskuzi. Kdyby jste to četl pořádně, nepsal jsem nic o tom, že o to nikdo nestojí, ale že platit musí i ti, co o to nestojí. Takže příště doporučuji lépe číst.
přesně tak
je mi záhadou proč lid za to platí já mám čas na telku cca 1 – 2 hodiny večer a kolikrát ani to né proto si raději pustím nějakou slušnou audioknihu nebo vezmu do ruky normální papírovou
Díky reklamám jsem neviděl přes 10 let žádný film do konce. Pokud je film opravdu super končím u třetí reklamy (vezmu prášky proti blbosti) a jdu na kutě.
Každý druhý film, nebo seriál nejde pustit. Celé i-vysílání je jenom k vzteku. Jděte s tou propagandou někam, tady už Vám to většina lidí naštěstí nežere.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.