Menu
Přečíst článek

Diskuze: „Končím s Netflixem i HBO,“ píší Češi. Vrací se ke klasice s tisíci filmů zdarma. iVysílání bude zase moderní?

Po českých sociálních sítích posledních pár týdnů koluje stejný typ statusů: „Končím s HBO i Netflixem, vrátil jsem se ke klasice.“ Diskuzní skupiny o domácím rozpočtu, facebookové komentáře pod články o zdražování, thready na Redditu i diskuze pod recenzemi seriálů.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

DL
Dan Lednický
2. 5. 2026

Dívám se na tyhle filmy a seriály přes 50 let a dávají to pořád dokola už je to nuda jako celá ČT.

T
Tod
2. 5. 2026

Presne hlavne nepotrebujeme krmit Otesánka 6 TV kanálů a 20 rozhlasovích stanic! Proč proboha tolik pohlaví snad ani neexistuje! 2+4 by bylo akorát pro veřejnoprávní službu

P
pavel.kral
2. 5. 2026

Mohu vědět jakou hudbu a rozhlasový žánr posloucháte?

P
pavel.král
2. 5. 2026

dívejte se na Barrandov, tam je denně jiný díl „Jak to dopadlo?“

AG
Anna Ger
2. 5. 2026

Naštěstí nemám Barrandov vůbec naladěn.. .

MB
Mejla B.
2. 5. 2026

Jasně, nějak se musí ospravedlnit těch vynucených 150,- Kč za službu, kterou lidi musí platit i když o ní nestojí. Co je tohle za propagandistický článek? U Netflixu se alespoň mohu rozhodnout, že ho platit nebudu. Protože o ten ČT nesmysl nikdo nestojí, tak pro jistotu donutíme platit i ty, co mají mobil a na internetu zveřejníme nějaký multimediální portál, ať se to nějak obhájí. Hnus, chce se min zvracet!

ZJ
Zbyněk Janouš
2. 5. 2026

Já třeba o ten ČT nesmysl, jak to Vy nazýváte stojím, takže mluvte za sebe.

MB
Mejla B.
2. 5. 2026

Já mluvím za sebe, zrovna jako kdokoliv jiný v diskuzi. Kdyby jste to četl pořádně, nepsal jsem nic o tom, že o to nikdo nestojí, ale že platit musí i ti, co o to nestojí. Takže příště doporučuji lépe číst.

PL
Pavel Lukáš
2. 5. 2026

je mi záhadou proč lid za to platí já mám čas na telku cca 1 – 2 hodiny večer a kolikrát ani to né proto si raději pustím nějakou slušnou audioknihu nebo vezmu do ruky normální papírovou

K
Karel
2. 5. 2026

Díky reklamám jsem neviděl přes 10 let žádný film do konce. Pokud je film opravdu super končím u třetí reklamy (vezmu prášky proti blbosti) a jdu na kutě.

JZ
Jan z Rokycan
2. 5. 2026

Každý druhý film, nebo seriál nejde pustit. Celé i-vysílání je jenom k vzteku. Jděte s tou propagandou někam, tady už Vám to většina lidí naštěstí nežere.