Menu
Přečíst článek

Diskuze: Nový levný telefon Motorola má problém: Nejspíše nedostane žádnou velkou aktualizaci

Při koupi mobilu je vhodné hledět nejen na kapacitu baterie, rozlišení fotoaparátů a použitý procesor, ale je dobré ověřit si i garantovanou dobu podpory. Tedy dobu, po níž vám výrobce bude posílat nejen nové verze systému Android, ale také bezpečnostní aktualizace.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

JT
Jiří Trtílek
10. 2. 2026

No a? Když to vezmete z pohledu obyčejného člověka, tak se nic neděje. Já mám Android 13 a v pohodě. Normální smrtelník ani nepozná co má za Android. A starším to spíš vadí. Vždy mě volají rodiče co to zas s tím telefonem udělali, změnila se jim nějaká stránka a nevědí co s tím. Třeba telefonní hovory naposled. Pokud to má bezpečnostní záplaty tak úplně v pohodě. A někdo nepotřebuje ani je.

D
Davos
14. 2. 2026

jenze vy pisete ze mate android 13 a bezpecnostni zaplatky. tenhle mobil dostane zaplatky na 2 roky a pak nic. to je rozdil. navic android 15 v roce 2026 je uz sam o sobe pozadu, takze realne budete mit mobil ktery je zastaraly uz z krabice

M
Martin
14. 2. 2026

no to je sila. za chvilu budou prodavat mobily bez updatu uplne a jeste to budou vydavat za feature. motorola je pro me mrtva znacka, naposledy jsem mel g54 a uz tehdy me stval ten pomalej update. samsung A serka za podobnou cenu a mate 4 roky klid

P
Petas
14. 2. 2026

ja nechapu proc lidi vubec resi aktualizace u levnyho mobilu za par tisic. babicka ma motorolu g kolik uz nevim a je spokojena, vola fotí a whatsapp funguje. za 2 roky si koupi novej za 3 litry a hotovo. ne kazdy potrebuje 7 let updatu

O
Ondra
14. 2. 2026

mel jsem 3 motoroly za sebou a vzdycky jsem si rikal ze je to nejlepsi za ty penize. ale tohle uz je fakt pres caru. helio g81 v roce 2026?? to je jak kdybych sel koupit fabii s motorem z roku 2015. presli jsme s celou rodinou na xiaomi redmi note a nelitujeme, taky neni drahy a aspon dostanete android 16