Menu
Přečíst článek

Diskuze: Nejhorší automatické kávovary dle uživatelů (Duben 2026): Problémy mají Krups, Sencor i Cecotec

Automatický kávovar je dnes poměrně běžnou součástí domácnosti i kanceláře. Protože při každém nákupu očekáváme, že bude investice do spotřebiče v ideálním případě dlouhodobá, je dobré si udělat přehled o nejlepších i nejhorších modelech na trhu.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

MN
M. N.
6. 4. 2026

Krups byl velkym zklamanim, navic porucha uz po 3 letech s opravou ve vysi 50% porizovaci ceny, takze zpatky k osvedcebemu DeLonghi 😉

E
Erik
6. 4. 2026

přesně souhlas vyjímatelná svařovací jednotka je naprostým kladem kávovaru delonghi Krups už nikdy více

IM
Ivo Matyášek
6. 4. 2026

Jura od roku 2009. Jedna drobná oprava po cca 12 letech provozu-paráda. Jinou mašinu nechci

PN
Petr Novotný
8. 4. 2026

Dobrý den. Za mě je nejlépe Delongi. Mám ho 3 roky a super. K vánocům jsem koupil druhý rodicum. Je trochu dražší, ale vyplatí se. Tak že jedině Delongi.

Alena Šenkýřová
12. 4. 2026

DeLonghi, mám i moje děti ho mají. Je bez závad a já ho mám už 3 roky. Takže super

NB
Natálie Balajková
13. 4. 2026

mám Delonghi, nepřekonatelný design ,jednoduché ovládání a fantastické kafe☕

MB
Martina Bouchnerová
13. 4. 2026

já mám Sencor 6,5 roku a stále plně funguje, levné náhradní díly. kávu vaříme denně, příště půjdu znovu do Sencor