Krups byl velkym zklamanim, navic porucha uz po 3 letech s opravou ve vysi 50% porizovaci ceny, takze zpatky k osvedcebemu DeLonghi 😉
Diskuze: Nejhorší automatické kávovary dle uživatelů (Duben 2026): Problémy mají Krups, Sencor i Cecotec
Automatický kávovar je dnes poměrně běžnou součástí domácnosti i kanceláře. Protože při každém nákupu očekáváme, že bude investice do spotřebiče v ideálním případě dlouhodobá, je dobré si udělat přehled o nejlepších i nejhorších modelech na trhu.
přesně souhlas vyjímatelná svařovací jednotka je naprostým kladem kávovaru delonghi Krups už nikdy více
Jura od roku 2009. Jedna drobná oprava po cca 12 letech provozu-paráda. Jinou mašinu nechci
Dobrý den. Za mě je nejlépe Delongi. Mám ho 3 roky a super. K vánocům jsem koupil druhý rodicum. Je trochu dražší, ale vyplatí se. Tak že jedině Delongi.
DeLonghi, mám i moje děti ho mají. Je bez závad a já ho mám už 3 roky. Takže super
mám Delonghi, nepřekonatelný design ,jednoduché ovládání a fantastické kafe☕
já mám Sencor 6,5 roku a stále plně funguje, levné náhradní díly. kávu vaříme denně, příště půjdu znovu do Sencor
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.