Podivný článek
Diskuze: Nejhorší elektrokola dle uživatelů 2026: Problémy mají i některé velké značky. Našli jsme alternativy
Pokud utratíte několik tisíc za špatné elektrokolo, čeká vás velké zklamání. Slabá baterie, krátký dojezd či vysoká hmotnost, kvůli které se vám bude s elektrokolem hůře manipulovat.
Tvl, elektrokola z roku 2017 s olovenou baterií. vy jste fakt DNO.
Článek k ničemu
Mám 4 roky Crussis e-Cross s motorem BOSCH. Najeto 4.000 Km. Bylo špatné na brzdy, ale chlapci z Čajny mi prostřednictvím TEMU poslali keramické desky za 60,- Kč a ejhle, kolo začalo najednou brzdit tak, že je schopno mne sundat z kola! Jediný nedostatek vidím v hmotnosti, ač rám má být AL, (výrobce si ani nevšiml, že mu jeho AL přitahuje magnet, hmotnost kola ani neudává, aby si neodradil zákazníky), je těžké jako samička prasátka obecného. Je těžké, tím má vysoko těžiště, ale na to si člověk musí zvyknout. Článek psal asi někdo, kdo kolům vůbec nerozumí a pročetl si akorát prospekty a domnívá se, že na základě těchto teoretických keců může radit. Ano, může, ale jen těm kteří mají stejné vědomosti a nároky jako pisatel. V ceně 20 – 25 Lt. není dnes možné koupit dobré kolo, cenu si vynásobte cca 10x, pak je možná nějaká diskuze o dobrém kole… Jediné co bych potřeboval, tak větší kolečko co jde z motoru, alespoň o 4 zuby !
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.