Všechny pračky jsou špatné. Otvírají se na špatnou stranu. Většinou končí vyvrácenými dvířky. Proč se nevyrábí otvírání i na druhou stranu??
Diskuze: Nejhorší pračky dle uživatelů (srpen 2026): Kritiku sbírá levný Candy i 2 pračky AEG
V nabídce obchodů dnes najdete více než 1 300 různých praček, mezi kterými není vždy snadné se zorientovat. Každý model má své silné i slabší stránky, které se často projeví až při běžném používání.
Mám stejnou připomínku, ono by i stačilo, kdyby ta dvířka šla otevřít o 180°. Stejně tak mi vadí, že není papírový manuál. Teď mám novou Candy, která neumožňuje jen jedno odstředění, jsem z toho dost vytočená, protože taková věc by mě nenapadla před koupí zjišťovat. Takže pokud vyperu v ruce, nemám kde odstředit a nejkratší máchací program spotřebuje 30 l vody. Ekologie jak hrom. Hlavně, že tam je ECO program, který sám rozhodne, jestli bude práv na 40 nebo 60°C. Nehrozí, že bych ho někdy použila.
Miele vyrábělo pračky s otevřením dvířek o 180° a bytelnym kovovým závěsem (pračka vážící 100kg šla klidně za dvířka naklonit dozadu). Funguje bez problému už 24 let. I bez displeje jde všechno nastavit naprosto jednoduše.
Mám AEG již 11tým rokem za 12000kč a velká spokojenost. Do této značky příště půjdu znovu,ale 30k za ní rozhodně nedám.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.