Ta aku pilka PARKSIDE PAGHS 20-Li C3 je jedna z nejlpšíxh pomocníků. To že se povoluje řetěz je sice fakt, ale stačí potočit upínacím kolečkem-zámkem, řetěz se většinou sám stáhne-napne a zase uzamčít. Máme doma 3 tyto kusy a od té doby leží všechny těžké pily doma. Na prořez, přípravu polínek, řezání hranolů, větví, řezání tůjí apod…super věc skoro zadarmo (700Kč)
Diskuze: Nejhorší produkty Parkside 2026: Vysokotlaký čistič ve slevě je past, pilce padá řetěz a šroubovák co utáhne jak ruka
Parkside má na trhu s nářadím velmi specifické postavení. Je velmi levný, neodmyslitelně se pojí se značkou Lidl a reklamu mu dělá Arnold Schwarzenegger. A ze všech těchto důvodů má silnou armádu přívrženců, kteří na něj nedají dopustit.
Přesně tak, naprosto souhlasím. Za ty peníze nic lepšího neznám. Mám doma dvě a 100% spokojenost. Dokonce se mi ani nestalo, že by se povolil řetěz. Asi mám unikát.
Na takové to domácí šťouchání to bohatě stačí. A 3 roky záruky a nejflexibilnější systém řešení reklamací v zemi k tomu. Tak to klidně ať něco trochu prosakuje.
akuvrtačka mi udělala celý byt a slouží nadále na chalupě, ruční míchač je peckovej, aku kompresor je pecka,….
Velká flexa má převodovku jak malá, kousla, setrvačností se odšrouboval kotouč a skákal vedle mě.
Po výměně jsem si dával pozor na zatížení a při řezání jeklu se kousla zas – vrácení peněz.
Nářadí z Lidlu většinou pro Chalupáře dobré,jen mě štve ,že není možno koupit náhradní díly. Marně hledám ,kde koupit „jednotku napínání řetězu“
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.