Menu
Přečíst článek

Diskuze: Nejhorší televize 2026: Podle reklamovanosti propadly modely Philips a překvapivě i TCL. Poradím alternativy

Současné televizory se obecně řadí mezi poměrně spolehlivou spotřební elektroniku a závažnější závady se u nich objevují spíše ojediněle. Při výběru konkrétního modelu proto může posloužit jako užitečný ukazatel podíl reklamací, který u prodávaných produktů zveřejňuje e-shop Alza.cz.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

RK
Roman Kočan
6. 9. 2026

Tohle ale není úplně jisté, protože ne každý reklamuje TV tam, kde ho kupoval ale přímo v autorizovaném servisu. Reklamace je v tom případě rychlejší. A o tom se Alza už nedozví.

MM
Martin Mejtský
6. 9. 2026

bohužel jsem kdysi uvěřil recenzím na youtube, že TCL je skvělá značka a koupil jsem 65palcovou TV. Po cca půl roce jsem začal litovat této koupě. TV má naprosto katastrofální odezvu, každou chvíli se sama restartuje ve vypnutém stavu, takže po zapnutí musíte dobu čekat, než najede. Pak musíte znovu nastavit především zvuk, ten se totiž přepne do nějakého šíleného nastavení, které se nedá poslouchat. Odezva na pokyny ovladače je i poté opravdu tristní – dlouhé čekání a kroky v nastavení jsou také na dlouhou chvíli.Takže tuto značku nedoporučuji kupovat.

RN
Radek Novotný
6. 9. 2026

Phillips TV nebrat!!Koupena za 20000 a v záruce 2 reklamace na obraz ,nefungovala.Philips nikdy více.

FP
František Pánek
6. 9. 2026

Perfektní televizor, vlastním PHILIPS 43PUS7506/12, maximálně vybavený možnosti sledovat velkou nabidku programů,jak živě tak ze záznamu,sport,kulturu,přírodu,historii seriáli atd… Internet oki. Možnost nastavení obraz zvuku na jedníčku,,, a další a další Každopádně doporučuji koupit