Menu
Přečíst článek

Diskuze: Nejlepší kosmetika Cien z Lidlu 2026: Testovala jsem přes 10 výrobků, zaujal mě tělový krém, peeling a další

V Lidlu najdete vedle klasického potravinového sortimentu i uličku s kosmetikou, kde můžete za pár korun pořídit tělové krémy, sprchové gely, šampony, ale i holítka nebo vlhčené ubrousky.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

J
Jana
21. 7. 2026

trapná reklama Lidlu 😡 už asi 5let tam vůbec nechodím,za mě nejhorší obchod

D
Dana
21. 7. 2026

S tím nelze souhlasit a nepřipadá mi, že by se jednalo o reklamu. Pozitivní hodnocení kosmetiky z Lidlu jsem slyšela už mockrát. Nevím, z jakého města jste a jak se u vás zaměstnanci Lidlu starají o obchod, např. doplňování zboží, úklid, čistota, atd. Pocházím z Krkonoš a u nás je tento supermarket vedený naprosto ukázkově, vedoucí i zaměstnanci pracují perfektně a jsou velmi ochotní, ve zboží je velký výběr a je stále doplňováno, ovoce, zelenina i pečivo jsou vždy čerstvé. Chodím tam opravdu ráda a jsem vždy spokojená.

DB
Dagmar Baťová
22. 7. 2026

Když tam nechodíte, nekomentujte. Kosmetika Cien je dobrá, jen si musíte umět vybrat. Fakt hloupý koment.

DK
Dagmar Kracmarova
22. 7. 2026

souhlasím s vami kosmetika Cien je levná a kvalitni

YK
Yveta Klabalová
21. 7. 2026

s kosmetikou z Lidlu jsem velmi spokojena

MH
Mirka H.
22. 7. 2026

já kosmetiku Cien používám už několik let a za mě jedna z nejlepších a za super ceny