trapná reklama Lidlu 😡 už asi 5let tam vůbec nechodím,za mě nejhorší obchod
Diskuze: Nejlepší kosmetika Cien z Lidlu 2026: Testovala jsem přes 10 výrobků, zaujal mě tělový krém, peeling a další
V Lidlu najdete vedle klasického potravinového sortimentu i uličku s kosmetikou, kde můžete za pár korun pořídit tělové krémy, sprchové gely, šampony, ale i holítka nebo vlhčené ubrousky.
S tím nelze souhlasit a nepřipadá mi, že by se jednalo o reklamu. Pozitivní hodnocení kosmetiky z Lidlu jsem slyšela už mockrát. Nevím, z jakého města jste a jak se u vás zaměstnanci Lidlu starají o obchod, např. doplňování zboží, úklid, čistota, atd. Pocházím z Krkonoš a u nás je tento supermarket vedený naprosto ukázkově, vedoucí i zaměstnanci pracují perfektně a jsou velmi ochotní, ve zboží je velký výběr a je stále doplňováno, ovoce, zelenina i pečivo jsou vždy čerstvé. Chodím tam opravdu ráda a jsem vždy spokojená.
Když tam nechodíte, nekomentujte. Kosmetika Cien je dobrá, jen si musíte umět vybrat. Fakt hloupý koment.
souhlasím s vami kosmetika Cien je levná a kvalitni
s kosmetikou z Lidlu jsem velmi spokojena
já kosmetiku Cien používám už několik let a za mě jedna z nejlepších a za super ceny
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.