Auta s přímým vstřikem jsou pro důchodce past na peníze. Zakarbonované motory budou na dením pořádku. Navíc evropácko chce navýšit podíl sajrajtu v benzinu na 20%!!! To znamená rychlejší smrt pro motory s přímým vstřikem.
Důchodci potřebují auto s vyším posezem ( idiál je 70cm a nebo alespoň výška židle). Manuální převodovka a motor s NEPŘÍMÝM vstřikem
Diskuze: Nejlepší levná auta pro seniory do 300 000 Kč: Boduje Škoda Kamiq, na seznamu je i spolehlivá Toyota
Vybrat auto pro rodiče nebo prarodiče vypadá jednoduše, dokud nezačnete řešit, co všechno má takový vůz zvládnout. Musí se do něj pohodlně nastoupit, mít přehledné ovládání a hlavně nepolykat peníze za servis.
Redaktor patrně žije v bludu udržovaném našimi nezávislými médií, že každý důchodce má zbytečných 300litru, které může vyhodit za předražené auto z bazaru, aby do něho následující roky narval dalších 100litrů v servisu….
Neskutečné co se tady lidem rve do hlav – důchodci potřebují auta za 300 000? To je co za blábol? Já koupil v AAA Renault Clio za 60000 s najezdem 130 000 km a naprostá spokojenost. Tohle auto mě v pohodě přežije. Co více mi přinese cena vyšší o 240000?
Teď jsem koupil manželce na důchod KIA Rio 2022. Poctivý čtyřválec, ještě běží sedmiletá záruka a stála pouze 250.000. Tohle auto ji přežije.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.