mám z Temu hromadu nářadí,které stále dobře funguje – a bity jak3koliv jsou opravdu z tvrdokovu a vydrží zrovna jako drahé od Bosche. Z Lidlu mám Aku nářadí Parkside,taky funguje dobře to baterie už mám zři roky a jsou pořád dobré a chci říct,že paní si stěžuje na Temu,ale výrobky od nich i z Lidlu jsou všechny z Číny ! Ale na Temu není žádný problém s reklamací a nikdy se mi za víc než dva roky nestalo,že bych zboží neobdržel,nebo,že by přišlo rozbité,jsem s Těmi spokojen,protože zboží z Temu je zde také k sehnání na eshopu,ale to je skoro ve všech případech předražené klidnéi o čtyřista procent a ani nikde není psáno,že je to zboží z Číny
Diskuze: Objednala jsem nářadí z Temu za 500 Kč a porovnala ho s Parkside. Výsledek nebyl jednoznačný
V rámci série testů drobného nářadí z TEMU jsme porovnali 9 produktů s levnou konkurencí z Lidlu – značkou Parkside. Testovali jsme sady šroubováků, šroubovací bity, vrtáky do betonu, ploché vrtáky do dřeva i univerzální vrtáky.
Můžu jen potvrdit. Temu i Parkside je Čína. Ale neni Čína jako Čína
. Jako všude jsou výrobky kvalitní i méně kvalitní. Člověk si i tady musí vybírat , nejlépe podle recenzí.
Lžete od začátku až do konce. Jen se snažíte poškodit prodejce za každou cenu. To naše Eshopy na to jdou jinak. Nakupujì na Zemi jak diví,a zboží pak v Česku preprodávají s několikanásobním ziskem.
Tak si to zkus ty chytráku. Tobě jde jen bránit číňany o stošest
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.