Dva minuty?!
Diskuze: Objednala jsem robotický vysavač z Allegra za 400 Kč. Po jeho rozebrání jsem se rozesmála
Za pár stovek robotický vysavač? Znělo to jako sen, tak jsem neodolala a objednala si jednoho takového „robota“ z Allegra. Jenže sen se po rozebrání rozplynul rychleji, než jsem čekala. Sundala jsem plastový kryt a podívala se, co se pod ním doopravdy ukrývá.
Inu kvalita výrobku odpovídá kvalitě autora 😀
přesně
Ale vždyť to je dětský robotický vysavač. A jen osoba mdlého rozumu si může myslet že za 400,- Kč dostane více.
Tak jsem se díval a opravdu se to prodává jako vysavač….
hodne mdleho
Hmm, děkuji za skvělý nápad na hračku pro kočku, ta z něj bude nadšená. A pokud navíc i něco málo chlupů odsaje…
Myslel jsem úplně na to samé 😀
Nechápu co tady řešíte, za 400,- Kč buď té ráda že to alespoň jezdí.
přesně tak
Co bys chtěla za čtyři stovky? Kvalita odpovídá ceně.
Prodáváno na Pompo jako dětská hračka pod názvem Plejo. Arecenze jak vyšitá 🙂
To je hračka. Pro panenky.
To jste s tím fakt jako vážně chtěla něco uklízet? 😃 Já ho koupil klukovi 4 roky na hraní k Vánocům 😃
Paní dělá recenze. Tady jde o recenzi na „robota“ za 400,-. Spíš mě děsí, kolik lidí tady nechápe pojem recenze a okamžitě začnou autorovi nadávat.
😅😅😅
Cena napoví.
to jste pekne vypatlana kdyz si myslite ze za 400 kc to bude kvalitni vysavac
Kde jste přišel na to, že čekala KVALITNÍ vysavač?
Paní dělá recenze. Tady jde o recenzi na „robota“ za 400,-. Spíš mě děsí, kolik lidí tady nechápe pojem recenze a okamžitě začnou autorovi nadávat.
Nechápu co autorka za 400 čekala. Myslím že podle popisu je tam toho za tu cenu poměrně dost. Není mně jasné proč to je prodáváno jako robotický vysavač ale lidi nepřemýšlej a tak se jich dost nachytá stejně jako autorka a pak si ještě stěžuje.
To si rád koupím… třeba kocour potom nechá pracovat ten skutečný 😀 Akorát tenhle ho nejspíše neuveze :-))
Jste si jistá, že to není spíše hračka pro kočky? 🙂
Práskněte na sebe ještě pravý důvod toho nákupu. Ať se pobavíme.
Paní dělá recenze. Takže to koupila kvůli recenzi. Spíš mě děsí, kolik lidí tady nechápe pojem recenze a okamžitě začnou autorovi nadávat.
Tento stroj sem nakupoval do 100kc v Číně. Takže ste přeplatila a ještě měla bláznivou představu že je to k něčemu
Hustý 🤣🤣🤣, zkuste to reklamovat, do důvodů napište ze vám to děti nepřevzali🤣🤣🤣 ale když budete jeste na těch stránkách ještě pár dní surfovat tak tam možná seženete i auto na elektřinu za 1500,- ale max. tak na Křečka🤣🤣🤣🤣 nebo bagr ale stavební firmu tím nezaložíte🤔. Jediné k čemu tento článek přispěl je zas jako reklama na Polskou ekonomiku. Tak krásný den a spousty zážitků s dalším rozebíráním hraček😉
zlata pani za ty penize nevim co jste chtela
Za 400Kč se nedá čekat nic jiného. Mimochodem, tento vysavač má na internetu plno recenzí i YT videí. Vyrábí se celkem dlouho, viděl jsem to již pár let zpátky.
ale poměr cena výkon dobrý ne ? 😀
Opravdu podivné, že za 400 ,- to není na úrovni vysavače za 5000,- 😀 😀
Taky mám za 100,- z Číny. Jako hračka dobrý. Jen, pokud máte podlahu trochu šikmou, jede pouze z kopce a zbytek ani náhodou. 🙂
Asi to byla hračka a prodavačky nebo ta paní co to koupila se spletli. Je to dětský vysavač. A jinak za 400 ještě levné…..
Zcela nečekané, robotické vysavače které za něco stojí se pochybují od 30tis. Kč výš 👍
To bych zase netvrdil. Mam Dreame l10s ultra gen2 a zvladne toho celkem dost a stal 15.000
Souhlas :). Mám vysavač ETA Aquilo Pro za 16000 a také naprostá spokojenost :))).
Ideální vysavač. Bude si šmejdit po podlaze, nebude vás odposlouchávat, posílat do číny fotky domácnosti. A až vás začne štvát, smetákem ho nametete na lopatu a je vymalováno.
Jo když nakupuješ na Alegru…. 🙂
Já ho vidím na Allegro od 159,- Kč 😀
Recenzi beru jako varování před ukvapeným nákupem, vyplatí se číst specifikace a recenze.
Ovšem kdo není znalý ve fyzice a nezarazí ho protimluv „Silný sací výkon“ a „Výkon 4W“, ani nápadně malá hmotnost 327 g, tak se splést může.
Velikost 17 cm v popisu uvedena není a není tam ani fotka, podle které by bylo možno velikost s čímkoliv srovnat. Ano, je to vysavač pro kočku 😀
Jako to je fakt prde. … Jak se všichni shodnou na názoru…co jsi si myslela za 400 Kč?!! No jsem samozřejmě také toho názoru,ale… Pojďme o pár desítek let zpět. Tam byla ještě důvěra v nabídce,dnes??? Je mě z toho přátelé na zvracení a to nemusíme dávat za příklad nějaký vysavač z Alegra,Temu…a kamenovat tady důvěřivého kupce.. Je to smutný.. ráno skočím pro rohlíky k Vietnamci za 2.50 Kč,vedle v Coopu mají dražší,ale ty se nedají žrát….asi tak :))
Nelze srovnávat Temu a Al*egro… Na Temu najdete prakticky cokoli (pokud jde o kvalitu i cenu), Poláci by rádi nabízeli něco srovnatelného, ale hrajou úplně jinou (pralesní) ligu… Kdo vzpomene na czc, vidí jak to těm vrtákům jde 🙁
krám za 400 neumí to co krám za 25t? skandální!
Tak si tam hlavně nekupujte auto. 🙂
Jen slabomyslní podporují nákupem tyto šmejdy.
Musím pochválit pisatelku, která ten popis robotického vysavače jako žena velmi dobře technicky i vtipně popsala jako by vystudovala techniku a ne žurnalistiku.
pisatelka se jmenuje AI
Ne, není to „vysavač“ pro kočku, páč ji neuveze.
Tak co by ta smyšlená ona čekala za 4 kila, takový pokus pokus i diskreditaci Allegro ? 😄
Tak Al*egro… Jakošč Made in Polska, co byste očekávali?:
aspon ze neodposlouchava co se deje doma
Pani se musím trošku zastat, koupil jsem ženě taky roboticky vysavač, ovsem ne za 400, ale za 6000, iRobot, a podle této recenze jsou na zhruba stejné úrovni, jen velikostně a elektronikou se liší, ovsem funkce cca stejná – hračka pro kočku a nic víc… Takze pozor, nejen podle ceny poznáte ŠUNT..
já jsem si koupil na Allegro křeslo k PC no něco podobného jako ten vysavač po čtrnácti dnech přestala fungovat aretace zádové opěrky a vyvrcholilo to rozpadem spodní spodní desky tak že se celé křeslo naklonilo dopředu takovím.spúsobem že to křeslo je zcela nepoužitelné
pozor na to, že někdy uvedou název a značku známého výrobce a dodají něco úplně jiného
Už jen samotný nákup na Allegro je diagnóza.
Já si objednala za 2500 a přišla mi taky tady ta šajska. Vrátila jsem ho a dodnes nepřišli peníze.
A co jste čekala za ty peníze.
Proč se tu všichni navážíte do autorky článku? Nikde nepíše, že čekala real vysavač, prostě napsala recenzi o tom, co Poláci na Alegru nabízí jako robotický vysavač. Mě článek pobavil.
Nechcete brigádníka? Za ty prachy bych si hrál taky.
Dostal jsem jako dárek robota. Když jsem se díval kolik by stál v obchodě, tak tehdy cca 14 000Kč. Ano, měl lidar a zpočátku celkem fungoval. Kreslil i mapu úklidu atd. Moc dlouho ale nevydržel. První se podělal právě ten lidar. Papíry o záruce jsem neměl a hle, oprava by byla dražší než nový, trochu jednodušší vysavač (bez lidaru). Takže šel do elektroodpadu a uklízím tím novým. Ano, taky se občas bezdůvodně seká uprostřed úklidu a moc inteligence nepobral, ale zatím funguje. Baterie vydržela cca 2roky, což jsem očekával. Nová stála pár stovek, což považuju za únosné. Je fakt, že by jeden nevěřil, co se v městském bytě za týden nasbírá prachu, vlasů mé drahé polovičky atd. Jiné zvíře naštěstí nemám… :0)
Řada hloupých čecháčků očividně dodnes neví, že platí „nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci“. Ovšem dnes je v tom dosti chaos – i drahé (předražené) výrobky často mohou být klidně šmejdy. Prostě – jiná doba …
Paní, prosím vás, co byste chtěla za čtyři stovky?!
Jj, zase někdo kdo chce Mercedes za cenu Trabanta
Cena i těch nejlevnějších robotů je v tisících korun, iPhone také nelze pořídit za 2000. Prostě cena je jasný ukazatel. Za 4 kila leda dětská hračka.
Autorka je fakt trochu natvrdlá. 😀 Popis tohoto produktu na Pompo:
Pomáhají vám děti rády s úklidem?
Teď mohou mít i vlastní robotický vysavač jako maminka. Vypadá jako opravdový, jezdí jako opravdový a dokonce i něco málo uklidí.
Moderní způsob vysávání a vytírání. Robotický vysavač musí být součástí každé domácnosti. I té dětské.
Pane natvrdlý jste vy, autorka to dle článku nekupovala na pompu a na allegru to má uplne jiny popis. 😀
Je tam jasně napsané anglicky zametací robot ne vysavač
vykradeny z zive
Myslet si, že za 400 Kč dostanu kvalitní robotický vysavač je opravdu hodně naivní. Za tyto peníze je vůbec s podivem, že se nejedná o jen nefunkční maketu. Tahle alespoň jezdí 😅
zase na druhou stranu bude v případě poruchy jednoduché ho opravit během pár minut
Nejsem tak bohatá, abych si kupovala laciné věci
Za 400? Tak v tom případě máte IQ vagonu plného bahna když od něj něco očekáváteavnavíc z Alegra, nechte se léčit 🤦♂️
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.