Menu
Přečíst článek

Diskuze: Penny zavírá prodejny v 7 městech včetně Brna a Liberce: V České Lípě šla budova k zemi, čeká se přes rok

Kdo pravidelně nakupuje v Penny, radši si v nejbližších dnech ověřte, jestli se rekonstrukce netýká zrovna vaší prodejny. Řetězec totiž zavírá pobočky kvůli přestavbám. Žádný obchod neruší, ale některé budou zavřené jen pár dní, jiné klidně i několik měsíců.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

Martina Štěpánková
15. 3. 2026

dobrý den taky byste měli dát pobočku Penny do Řevnic tam v okolí vůbec žádný ani není děkuji Štěpánková

Tomáš Šťastný
16. 3. 2026

Jednak pláčete na špatném hrobě, a jednak pláčete špatně. Penny má v Řevnicích prodejnu na Komenského ulici.

MW
Martina Walterova
17. 3. 2026

takové Penny Lhotka Praha 4 je opravdu za trest. vedení fakt děs. posledně jsem tam chtěla koupit boruvky. pokladní nesly přes kasu a řekla mi, že mi je neprodá. řekla jsem, že chci mluvit s vedoucím. přišel potetovaný pán. to mě dost zaskočilo. říkal borůvky nejdou přes kasu já vám je neprodam. říkám tak je raději vyhodíte i ty ostatní, které tam jsou jen proto, že vám nejdou přes kasu? co kdyby jste si sednul k počítači a něco s tím udělal? byla jsem naštvaná. nakonec odešel, po chvíli přišel a borůvky mi zahadne prodal o 20kc levněji, než byla cena na regálu. vysvětlení bylo, že když se ráno dělala zelenina, tak si toho nikdo nevšiml, že se na borůvky dává cena, která nepůjde přes kasu. na regálu je to fakt jedno. nebyl daný čárový kod v počítači, proto nesly přes kasu. věčně něco v tomhle Penny chybí, dost často jsou regály poloprázdné. má sousedka má stejný problém a to i s tím že na regálu je napsána nějaká cena a na pokladně to jde za cenu vyšší.

PH
Petr Hájek
16. 3. 2026

Dobrý den,
také byste měli by dát pobočku Lídl ve Velkých Opatovicíh nebo v Jevíčku. Vůbec tady néni jenom Penny v Jevíčku.

JB
Jiri Brzoun
16. 3. 2026

Sadska si zaslouzila misto Normy Lidl nebo Penny,

LF
Ludvík Franta
17. 3. 2026

Penny je naprosto marnej obchod. S Lídlem se to nedá vůbec srovnat.