Bodejť, hromada e-shopů jenom přeprodává zboží nabízené na platformách Temu, Shein atp. Stačí se podívat na kontakty, kde je uveden pouze e-mail.
Diskuze: Babička si objednala „ortopedické sandály“ za 1299 Kč: Dorazil šunt v igeliťáku. Past je to sofistikovaná
Dvoje boty, dva různé e-shopy, ale překvapivě podobný scénář. V obou případech jsme narazili na výrazné slevy, silný marketing a produkt, který po doručení působil úplně jinak než na reklamních fotografiích.
Tolik řečí, ale nikde zmínka,(přehlédla?), jak boty padly, (velikost bývá problém). Pravé kůži dnes nikdo nevěří, pakliže ano, nakupuje po vyzkoušení. Jsme poučováni, že není-li možnost platit po doručení, nekupovat.
A ani to nestačí. Koupili jsme na dobírku a přišla úplně jiná věc, než jsme objednali. Chce to nakupovat jen z ověřených e-shopů.
Nwmusi ist o potvod Packeta ma velky problem so zamenami balikov na depach . Zle to polepia a hodia do špatneho boxu . Su to tisice balikov na depach pracuju vezni a bavi ich to .
No nevím jak to vidí autorka, ale „ručně šitou koženou obuv“ za 1400 korun. to je tak do nebe volající nesmysl, že to snad nikdo ani nemůže brát vážně. Leda že by to před odesláním ručně zašili do nějakého pytle a jednaloby se tedy o „ručně zašitou obuv“. Ostatně ani ty sandály podle ceny rozhodně nemohly být nějaký prémiový produkt.
„Ručně šité kožené“ boty najdete na TEMU za 275,- Kč.Nevím, proč se najde na stránkách tolik podvodných informací, například jsou nabízeny hodinky měřící cukr v krvi bez nutnosti kapky krve. Nic takového nemůže existovat, přesto jsou tyto inzeráty stále na internetu.
DOBRÝ DEN,JÁ JSEM VČERA PŘEVZALA OD DOPRAVCE ORTOPEDICKÉ BOTY,KTERÉ VYPADAJÍ…NO HROZNĚ STRAŠNĚ KLOUŽOU A OD ORTOPEDICKÝCHMAJÍ DALEKO.MOJE BOTY PŘIŠLY SMÁČKNUTÉ NA SEBE,JSOU PRAKTISKY NEPOUŽITELNÉ K NOŠENÍZABALENÉ BYLY ,SPÍŠ SLISOVANÉ V IGELITU,CENA JE 1,050KČ A FIRMA KTERÁ TOTO ZBOŽÍ INZERUJE SE JMENUJE ZOEURVA,PODLENABÍZENÉHO ZBOŽÍ JE TO NEBE A DUDY CO VÁM POTOM POŠLOU,JSOU TO PĚKNÍ ŠMEJDI
Mně přišly stejné šmejdy a adresa na vrácení žádná, na mail nereagují a zablokovali mně.
Také jsem naletěl firmě Orthorex. Mìsto ortopedických sandálů za 849 Kč přišly sandály z umělé hmoty, evidentně z Temu, kde jsou za necelé 200..jsou to normální Šmejdi..
Nechala jsem se napálit ortopedickými botami za 1390 korun, to co přišlo v igelitu byla hrůza, adresu pro vrácení jen na vyžádání mailem, 3 x jsem zkoušela, stále výmluvy, že řeší po 14 dnech už ticho. Na stižnostech. cz jsem jedním z těch neúspěšných troubů. A ano, na Temu jsou tytéž boty za 290 korun.
Ani mně neodpověděli a zablokovali mně. Peníze v tahu a šunty mohu vyhodit.
jasně, nakupují na Temu a prodávají za své s 300% přirážkou.
Temu je náhodou spolehlivé.
Také jsem se nechala napálit přístrojem na měření cukru , vůbec nefungovalo jak mělo , žádný návod, hlavně garance vrácení peněz do třiceti dnů,potom s vámi nikdo nekomunikoval a nedalo se ani nikam dovolat. Byl to čínský šmejd za pár korun a tady se prodával za 1 250 Kč
Koupila jsem zdravotní botasky na dobírku neodpovídala velikost,ani že by byly zdravotní.Boty jsem v březnu vrátila žádala jsem vrácení peněz ale prodejce mi odpoví že nemá čas, abych měla trpělivost,tak čekám už 3 měsíce ,na 1 550 kč .
Babička zdaleka není sama podle recenzí, které jsem zde načetla. Rovněž mi přišly slisované zmuchlané rádoby boty, černé „z pravé kůže“, s bílými suchými zipy (pěst na oko). Telefon neexistuje, na mejl nereagují, s návratem peněz už nepočítám. Myslíte, že by stálo za pokus kontaktovat ČOI, která má určitě nějaké možnosti varovat případné zájemce, které osloví dokonalé reklamní fotografie a zboží zakoupí. Očekávala bych, že podobná podvodná jednání mají možnost řešit.
chtěla jsem objednat sandále zoeurva, ,známá byla velmi zklamaná, reklama výborná, skutečnost jiná.
Objednala jsem si bílé sandály, bohužel mi nesedí, chtěla jsem je vrátit, ale není kam. Žádná adresa. Firma nereaguje ani přes opakované emaily.
Přesně tak, také jsem objednala velikost č.43 a došly boty, které nebyly velikosti ani 42. Kontakt žádný, doklad žádný…moje chyba, jsem důvěřivá až moc.
Mám stejnou zkušenost, dodané sandaly zdaleka neodpovídají tomu, co bylo v reklamě. Pohodlná bota, která je vyobrazena není vůbec to co dorazilo. Nejhorší je, že netuším, kam tento šunt vrátit. No prostě jsem naletěla. Ale za dost peněz!!!
I já se dala nachytat na krásné bavlněné šaty z obchodu Zoeurva a přišly mi šaty z podřadného neprodyšného polyesteru. Přestože v inzerátu píšou, že zboží lze vrátit do 30 dnů, ale když žádate o kontakt, kde zboží vrátit, neodepíšou vám. Nabídnou pouze výměnu zboží za cenu 500 Kč. Na dotaz, co vám pošlou a zda mohu nějak zkontrolovat dodávku před platbou, neodpovídají. Takže se nenechte napálit jako já.
V pátek mi přišly letní sandály , měly být pohodlné, cena 1050 na dobírku , přišly slisované v igelitovém balíčku , nedají se nikde vrátit na email nikdo neodpovídá , takže jsem se nechala pěkně napálit. PŘÍŠTĚ UŽ NAKUPUJI JEN V KAMENNÉM OBCHODĚ
Objednala jsem si sandály uváděné jako ortopedické za 898,- Kč a přišly mi sandály, které neodpovídaly nabízenému zboží v hrozné kvalitě a ještě v jiné velikosti. Přestože v nabídce bylo, že výrobek lze reklamovat a do měsíce vám budou vráceny peníze, tak jsem zjistila že zboží není kde reklamovat a že mi peníze nikdo nevrátí. Je to okrádání lidí.
Ano samozřejmě to samé. Přišel uplný brak a firma nejde kontaktovat.
Mám velice špatnou zkušenost s tímto eshopem. Už několikrát jsem žádala o sdělení adresy pro vrácení nevyhovujícího zboží, zatím marně. Jediná možná komunikace je pouze přes e-mail. Důrazně nedoporučuji jakýkoliv nákup!!! Ing. Věra Valová
Koupila jsem si ze Zoeurva pohodlné boty a už nikdy nic nekoupím.Nejen že mi přišla jiná barva,ale kvalita absolutně neodpovídá nabídce.Ano nabízí v akci a velkém zlevnění,doprava zdarma ale i za 100Kč by to bylo moc.
Také jsem se nechala nachytat eshopem Ortorex, objenanou obuv jsem nedostala a ještě si po komunikaci chtěl obcjod nechat zaplatit 190 Kč za opětovné poslání, i když mi nikdo nevolal, nepsal a ani boty nedoručili. Prý jsem měla sledovat zásilku, haha, doma nikdo nezvonil. Po reklamaci peníze nikdo nevrátil a ještě si mysleli, že zaplatím znovu 190 za opětovnou dopravu. I když jsem vyžadovala vrácení peněz,tak nic. Jsou to podvodníci,POZOR !
Stejné boty jsem si koupila na Temu za necelých 400kč. Porovnával jsem je z botami z nabídky na internetu, jsou 100%stejné. Tak na tyto prodejce by se měl někdo pořádně zaměřit.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.