Moja skúsenosť s reklamáciou v Lídli bola značne negatívna. Z fi. mi kúpili v Lídli el. krovinorez na koseenie pár m2 okolo objektu, ktorý spravujem. Už systém nabíjania, kedy sa musíte evidovať na ich stránke, inak vám to nepôjde bol postavený na hlavu…. Po pokosení cca 3-4m2 začal akmulátor horieť….Reklamáciu vybavovala peknunká, mlaďunká vedúca predajne, čo asi ale v škole spávala. De*** otázky, prečo vraciam celý krovinorez (ošlahaný ohňom) a prečo vraciam i nabíjačku (súčasť kúpy)….Po cca 2 hoď. jednania reklamácia uznaná, tovar vrátený – na vrátenie financií sa po urgenciách čakalo cca 3/4 roka.Dakujem – už viac takéto nechcem……
Diskuze: Detektor Parkside po 9 měsících selhal: Mám opět zkušenost s reklamací v Lidlu
Detektor na stěny Parkside Performance PPOG 120 A1 jsem kupovala v květnu 2025 s tím, že za zhruba tisíc korun jde o až překvapivě použitelný nástroj.
Nářadí Parkside nekupuji až na pár nedůležitých výjimek kdy se jedná o nedůležité a ruční nářadí.
Tím pádem nemám ani problém, levně koupené je 3x placené.
Z detektorů všeobecně nadšený nejsem, mám Bosch GSM12 asi 15 let ale měří stejně špatně jako detektory ostatních výrobců. A kupovat detektor za cca deset tisíc s nejasnou funkcí vyhodnocení, tak to ne.
pohádka , dobrou noc, parkside je šit od a do z.
…to je asi nějaký marketing 🙃
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.