Děkuji za tip. Právě plánuji prořezávání živého plotu, kde mě čeká odstraňování strovek a stovek malých i větších větviček a větví. Plotostřihem se tam už nedostanu, řetězovka je moc hrubý a těžký nástroj a na ruční práci dlouhými nůžkami je toho moc. Jednoruční malá řetězovka by mohla být to pravé. Zajímalo by mne, jak dlouho se řeže, než se musí dobíjet a jak často mazat řetěz. Také jestli se řetěz moc rychle netupí.
Diskuze: Rozebrala jsem aku pilu z Actionu za 849 Kč: Řešení převodovky překonalo Parkside
Mini řetězová pila z Actionu na první pohled nepůsobí jako nástroj, který by měl něčím konstrukčně překvapit.
Počítejte max. 20minut práce a potom nabíjení a mazání. Řetěz vydrží 10 hodin práce.
Absolutně špatný motor který má rotor motoru uložení v silonovém pouzdře místo v ložisku a při zátěži když se motor zahřeje toto pouzdro se vyběhá do elipsy a ozubení přestává do sebe zapadat a pila se stává nefunkční (na vyhození do zběru). Nedoporučuji na práce kde je trošku větší zátěž s jednorázové delší použití
Od FERM už bych si nekoupil ani šroubovák. kdysi jsem nakoupil spoustu aku nářadí FERM PowerPremium na společný akumulátor a když se akumulátor pokazil, zbylo mě spousta drahého šrotu, protože baterie se brzo nedaly sehnat a FERM dal od celé této série ruce pryč.
Tak je tam bezuhlíkový motor nebo ne?
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.