Menu
Přečíst článek

Diskuze: Solární panel z Action za 219 Kč pobláznil Čechy: Podívali jsme se, pro koho se hodí a jakou má konkurenci

Drobný solární panel značky Re-load z Actionu za 219,90 Kč začal v posledních dnech kolovat českými weby i skupinami na sociálních sítích a dotazy na něj nám chodí i přímo do redakce.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

J
Jiří
30. 4. 2026

Pavelko, jediný poblázněný jsi ty.

P
P.B.
30. 4. 2026

To je ale recenze tohle, co rezenzent čekal za ty peníze. Tohle je prostě nouzový panel co sbalim do batůžku a v létě si tim trochu dobiju telefon. Tím to končí na nic jiného není určený. To že nemá baterku je vzhledem ke svému určení naprosto v pořádku. A to české léto bych zas tak neschazoval. Mě moje solárřy i po letech běží na skoro plný výkon i při tom českým létu.

T
Tomas
1. 5. 2026

SOrry ale ja treba vubec netusim ze normalne baterku miva, nechapete absolutne ze ne vsichni jsme inzenyri zkuseni, ctu to tu pro zabavu. reagoval jsem i na vas komentar nize. mam pocit ze byste si mel zalozit svuj web budu ho taky rad cist

JD
John Doe
2. 5. 2026

Píšete že tenhle panel za cenu pod 220 korun nemá konkurenci, ale konkurenci samozřejmě má, neb takový stojí 10w panel stojí na Ali necelých 7 USD…

P
P.B.
30. 4. 2026

PS k mému předchozímu komentáři: Milá redakce, víte z čeho mi je smutno? Že sami přiznáváte, že jste výrobek ani nevyzkoušeli a na stránce tak nazvané jako je arecenze.cz bych čekal opravdovou recenzi něčeho co jsem vyzkoušel. Takovéhle články vám nasekám 10 denně pomocí AI.
Nehledě na to, že auto očividně nemá páru o čem vůbec píše. Nechápe, že některé věci mají své určení. A ještě v rámci clikbaitu má tu drzost napsat jak jsou češi pobláznění a při tom to nekde nikde koupit podle vašich slov.

Bez urážky, ale tohle je za mě novinářské dno.

S pozdravem náhodný čtenář co přišel z přehledu na seznamu a po přečtení druhé náhodné recenze zjistil, že na tento web nemá smysl podruhé navštěvovat.

PP
Petr Pavelka
1. 5. 2026

Dobrý den, panel jsme už sehnali a recenze bude brzy na webu. Tohle je jen představení produktu, protože se nás na něj čtenáři ptají. Díky za komentář.

T
Tomas
1. 5. 2026

Tak treba pro me je to zajimave info, ze to vubec existuje. A nejsem tak liny abych zvedl zadek a sel si to za 200 kc vyzkouset sam, i kdyz ocekavam spis bizarek. Navic tam pisou, ze recenze se pripravuje

JV
Jorge Václavek
1. 5. 2026

Panel mám doma, přísavky má 4, karabiny jsou v balení 2, kabel tam je také. Takže asi tolik…a stojí u nás v Actionu 160 kč.

Takže sedí akorát název obchodu a výrobce. 10W mi z toho tedy také neleze. Ale jinak super „podívali jsme se…“