Menu
Přečíst článek

Diskuze: Solární panel z Action za 219 Kč pobláznil Čechy: Podívali jsme se, pro koho se hodí a jakou má konkurenci

Drobný solární panel značky Re-load z Actionu za 219,90 Kč začal v posledních dnech kolovat českými weby i skupinami na sociálních sítích a dotazy na něj nám chodí i přímo do redakce.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

J
Jiří
30. 4. 2026

Pavelko, jediný poblázněný jsi ty.

P
P.B.
30. 4. 2026

To je ale recenze tohle, co rezenzent čekal za ty peníze. Tohle je prostě nouzový panel co sbalim do batůžku a v létě si tim trochu dobiju telefon. Tím to končí na nic jiného není určený. To že nemá baterku je vzhledem ke svému určení naprosto v pořádku. A to české léto bych zas tak neschazoval. Mě moje solárřy i po letech běží na skoro plný výkon i při tom českým létu.

T
Tomas
1. 5. 2026

SOrry ale ja treba vubec netusim ze normalne baterku miva, nechapete absolutne ze ne vsichni jsme inzenyri zkuseni, ctu to tu pro zabavu. reagoval jsem i na vas komentar nize. mam pocit ze byste si mel zalozit svuj web budu ho taky rad cist

P
P.B.
30. 4. 2026

PS k mému předchozímu komentáři: Milá redakce, víte z čeho mi je smutno? Že sami přiznáváte, že jste výrobek ani nevyzkoušeli a na stránce tak nazvané jako je arecenze.cz bych čekal opravdovou recenzi něčeho co jsem vyzkoušel. Takovéhle články vám nasekám 10 denně pomocí AI.
Nehledě na to, že auto očividně nemá páru o čem vůbec píše. Nechápe, že některé věci mají své určení. A ještě v rámci clikbaitu má tu drzost napsat jak jsou češi pobláznění a při tom to nekde nikde koupit podle vašich slov.

Bez urážky, ale tohle je za mě novinářské dno.

S pozdravem náhodný čtenář co přišel z přehledu na seznamu a po přečtení druhé náhodné recenze zjistil, že na tento web nemá smysl podruhé navštěvovat.

PP
Petr Pavelka
1. 5. 2026

Dobrý den, panel jsme už sehnali a recenze bude brzy na webu. Tohle je jen představení produktu, protože se nás na něj čtenáři ptají. Díky za komentář.

T
Tomas
1. 5. 2026

Tak treba pro me je to zajimave info, ze to vubec existuje. A nejsem tak liny abych zvedl zadek a sel si to za 200 kc vyzkouset sam, i kdyz ocekavam spis bizarek. Navic tam pisou, ze recenze se pripravuje