Menu
Přečíst článek

Diskuze: Žebříček nejlepších psích plemen (2026): Na špici dva retrívři, sedmičku uzavírá plemeno jako z pohádky

Pořídit si psa je závazek na deset i víc let. Většina lidí přitom vybírá podle vzhledu nebo aktuální módy, jenže o tom, jestli vám pejsek bude doma dělat radost, nebo spíš starosti, rozhoduje hlavně povaha plemene.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

JP
Jan Pilbauer
21. 6. 2026

Nejlepší pes je Německý Špic ! Mám už třetího psa tohoto plemene a jiného bych nechtěl .Je to inteligent co rozumí každé slovo a výborný hlídač

P
Petr
21. 6. 2026

Ještě lepší je německý pinč.

F
František
21. 6. 2026

ano, ano německý pinč je třída

MP
Miroslav Pazdera
22. 6. 2026

nejlepší pes na hlídání je Kavkazský pastevecký pes.

B
Božena
24. 6. 2026

Nejlepší pes ,vždy jsme měli jezevčíky ted mám zlatého retrívra holku roční a je to parťačka ,jsem ráda že ji mam

M
Míša
14. 8. 2026

za mě je nejlepší border kolie nebo miniaturní americký ovčák zbožňuji je povahou inteligenci a oddanosti ke svému páníčkovi ale zatím mám borderku je to nejlepší parťačka a děláme spolu vše zbožnujuji a doporučila bych borderku nejlepší pes na světě ale jen pro aktivní a trpěliví lidi

KP
Kateřina Paříková
27. 6. 2026

Mě přijde ustekana rasa třeba čivava, nebo jorkšír

R
Renata
22. 6. 2026

Nejlepší pes je skotský teriér!!!

OK
Oldřich Kmoch
28. 6. 2026

pro nás je nejlepší Cane Corso. měli jsme dvě fenky, byly skvělé!! bohužel jsme o obě přišly. Nyní máme amstafíka. je fajn, ale není to plemeno pro každého!

MB
Marie Burianová
29. 6. 2026

Ano souhlasím, měli jsme 2 psy a byli úžasní, měli složeno i několik zkoušek z poslušnosti. Pro nás je to TOP plemeno. Ale jak píšete není pro každého je to silný pes, a pokud se dobře vychová půjde s Vámi i do pekla. První vážil 72kg, druhý 67kg.

Š
ŠÁRKA
26. 6. 2026

ano souhlasím, taky jsem měla

JM
Jana Melichnova
26. 6. 2026

nedám dopustit na boxera i když letošní horko mu dělá potíže. Jana

ME
Míra Elgt
28. 6. 2026

souhls

O
Olga
27. 6. 2026

Je opravdu skvělý pes.

IZ
Ivo Zeithaml
21. 6. 2026

Nejdůležitější je vybrat si psa podle povahy k sobě ,ne podle estetiky . Nikdo nemůže říct ,jaký pes je nejlepší , každý je jiný a každý má jiné naroky na psa .

MP
Miroslav Pazdera
22. 6. 2026

souhlasím. pár let jsem cvičil psy a je důležitý aby dotyčná osoba si vybrala psa podle své povahy či osobnosti.

DD
Dana Dražská
21. 6. 2026

Mám Polského Ogara, krásný, inteligentní pes, skvělý kámoš, výborná povaha. Škoda že je u nás tak málo známý 😥

J
Jarka
29. 6. 2026

Musím souhlasit, máme fenu polského ogara… je skvělá. Ale jinak ať si každý pořídí psa, kterého zvládne vychovat…

IK
ivan kovařík
21. 6. 2026

hafani jsou prima, ale na vrcholu evoluční pyramidy jasně vládne mourovanej kocour …

VK
Valerie Kay
22. 6. 2026

Každý napíše toho, jakého má doma, protože je to miláček: Zlatý Retrívr

MC
Miriam Chudomelová
21. 6. 2026

Souhlas s německým pinčem, akční pes a chytrolín.

PK
Pavlína Kadeřávková
21. 6. 2026

Nej psí kamarád je výmarský ohař,jednoho jsme měli 11 let a ted mame roční fenku a opět je to super kámoš do nepohody

Z
Zdenek
21. 6. 2026

Výmarku jsem měl patnáct let úžasná teď mám Němku zase super povaha.

VR
Vladimír Renek
21. 6. 2026

Hlavně AKC není největší registr,je to org. která působí v Americe a jejich standart jsou spíše na komerční bázy.

MZ
milan zyka
21. 6. 2026

Švícarsky bílí ovčák

LH
Lucie Hodisová
25. 6. 2026

😂 ta čeština 😂

VP
Vít Picek
25. 6. 2026

to je švíícarština

JT
Jiří Tomas
21. 6. 2026

Máme čiwawu- Rambo,žádná měkota běhá,plave a dokáže pobavit okolí…

PK
Pavel Koudele
21. 6. 2026

Skvělé jméno pro čivavu 😄👍

L
Ludmila
21. 6. 2026

Mám stafbula jménem Hamlet je boží doma nepotřebujem ani chúvičky. ♥️♥️

V
Václavíková
22. 6. 2026

Také máme. Je to zlatíčko na všechny lidi, 😊😍

JP
Jaroslav Pop
23. 6. 2026

měl jsem německé ovčáky neměl jsem problém a i irské sestry a Tibetká doga ta byla nejklidnější.

PK
Pavel Koudele
21. 6. 2026

Za mě jakékoli ovčácké plemeno. Měl jsem Belgicko- Německo- Švýcarského, Německo – Belgického a teď mám Švýcarského bílého ovčáka. Všechno feny. Velmi bojová plemena. Bojují se mnou o místo na gauči.😀

Jarka Štiková
24. 6. 2026

Nejlepší je Rottwailer 👍👍😉

PS
Petr Studený
21. 6. 2026

Já mám německého boxera Árese, je to super pes!

I
Ivana
22. 6. 2026

Boxeři jsou nejvíc 🙂

AH
Alena Horáková
29. 6. 2026

my máme Cornelis Caesara

J
Jitka
22. 6. 2026

Beagle a chytrá hlava???

M
Marcela
22. 6. 2026

Rozhodně! Jednoho máme (respektive jednu) a chytrá opravdu je, i učenlivá… ale vedle toho pekelně tvrdohlavá, takže když nechce, tak nechce… a není to vůbec tím, že by nechápala, co se po ní chce, to ani náhodou… prostě jen nechce 😀 Ale je naprosto boží, plná energie, věčně veselá, hravá, miluje děti i psy… a nejvíc ze všeho žrádlo 🤣 Neměnila bych 😍

ZT
Zdeněk Turzík.
22. 6. 2026

Pan pes si vybírá vás sám protože on ví o vaší povaze víc než vy.

P
Petr
22. 6. 2026

Svatá pravda ! Mě si takto vybral bernský salašnický a byl celé rodině i vnučkám oddaný 11 let. Chytrý a čistotný.

BF
Blanka Fialová
22. 6. 2026

mám druhého vlčáka brání dům a mám pěkný vztah když něco bolí trápí poslouchá jako když rozumí má ráda děti jsem ráda že ji mám

NV
Němec Vladislav
22. 6. 2026

Dá se říct, že celý život jsem choval a cvičil Německé ovčáky. Věrný,lehce se učí , dostatečně tvrdý – prostě přítel do nepohody. Manželka si fubnu

K
KARKULKA
22. 6. 2026

Nej je pro každého jeho pejsek.

KV
Katka Votočková
22. 6. 2026

Já měla vždy křížence knírače. Dlouhověcí, oba pres 17 let, inteligentní, přátelští.

RZ
Renata Zavřelová
23. 6. 2026

souhlasím s vámi

IV
Ivan Vyvadil
23. 6. 2026

ano, knírači jsou nej! chytří, ukáznění (pokud je panícek, stejně jako kterékoliv jiné plemeno, nezkazí)…tedy, jsou ublafani, ale to jim odpusťte…

LS
Linda Svobodova
22. 6. 2026

nejlepší je můj jorkšírský teriér Miky

RS
Romana Seidlová
29. 6. 2026

Jorkšírům bohužel ve většině případů nechutně páchne z tlamy….

V
Vláďa
22. 6. 2026

Já mám 2 zlatý retrívry a žije pro ně ❤️❤️❤️❤️

MH
Miloslav Horák
22. 6. 2026

Mini bulteriér

JP
Jiří Procházka
22. 6. 2026

pro mne – zlatý retrívr a bernský salašnický

VK
Vlasta Kolínková
22. 6. 2026

kolie, pes hodný, poslušný a chytrý

MM
Martina Modrova
23. 6. 2026

já mám Ruskou barevnou bolonku, Damianka a před ním jsem měla Bisonka Frise Dericka za mě obě plemena Top.Ale já mam rada všechny pejsky a líbí se mi všechna plemena

JK
Jana Kadeřávková
22. 6. 2026

boxerky jednoznačně

JM
Jaroslav Matula
22. 6. 2026

My máme už čtvrtého pudla a je to hrozný mazel.Všichni byli mazlíci.

MH
Michal Halfar
22. 6. 2026

Nejlepší je Black and tan coonhound♥️klidná vyrovnaná povaha ☝️👌

DB
Dagmar Břenkova
22. 6. 2026

nikdo tady nechváli JRT,přitom je to hravé i velmi pritulné plemeno co je pro každou legraci.Mame už druhou fenku a rasu bych nemenila

RP
Romana Poláčková
24. 6. 2026

Přesně tak! Moje JRT holčička odešla v únoru za duhový most, bylo jí 16 let. Nejlepší pes mého života. Inteligentní, vtipný, stačilo se podívat a věděly jsme obě, co ta druhá chce. Dobře a rádi se učí.

RN
Renata Neckářová
22. 6. 2026

nejlepší pes je labrador, ke milý, k dětem, hravý a rychle se učí

AN
Antonie Novaková
22. 6. 2026

shih tzu je nejka🥰

ZK
Zdeněk K.
22. 6. 2026

Nejlepší pes je, tedy vlastně byl, kubánská doga. Dělal velmi užitečnou práci.
Škoda že už zmizely všechny chovy a tato rasa neexistuje.

VP
Viktorie Procházková
22. 6. 2026

Nejlepší hlídači jsou kříženci

DN
Dagmar Novotná
22. 6. 2026

Měli jsme oříšky, německou dogu, čivavu a nyní máme dvě chodské fenky – které jsou úžasné..Mají úžasnou povahu a milujeme se navzájem..Ale i ostatní pejsci, co jsme měli, byli zlatí…Trochu čivava byla tvrdohlavá, ale i tak byli všichni pejsci miláčci.

JV
Josef Valenta
22. 6. 2026

Musíte si najít psa podle sebe, 20 let jsem choval pekingský , přestěhoval jsem se na věd a začal hospodařit potřeboval jsem hlídače rázem je nejlepší Briard, potrebuji pohlídat stádo před vlkem bude nejlepší mareensko azbuzsky pastevecký pes, ale starnu,bude lepší hladit něco na klíně mám jasno bude to pekinez a u mohou Briard.

JN
jaromíra nováková
22. 6. 2026

Flat cool retrívr povahově jako retrívr či labrador.Je oddaný,velmi učenlivý, chytrý.Miluje vodu, míčky a pohyb. Bohužel se dožívají max 8l pro onkologická onemocnění.Nikdy na naší Bejlinku nezapomene, odešla v 6l.😭

MM
Marta Machalová
23. 6. 2026

Každý pes má své kouzlo. Měla jsem nalezeného křížence, kokršpaněla a teď mám kavalíra. Každý z nich byl super, ale každý měl i chyby, ale to je normální. Ani my nejsme dokonalí.

Tomáš Ťopka
27. 6. 2026

kavalírek chyby nemá. Ani já😀

P
Pavla
27. 6. 2026

Kavalírek Max byl velká láska. Umřel 2020 v červenci a v listopadu 2020 se narodila Kníračka Lilly. veliká láska a Max se mi v ní vrátil. Lilly dělá spoustu věcí co dělal Max. vysypává misku se žrádlem a pak se naji. Zvedá nohu při čůrání 🤣🤣🤣

L
Líba
23. 6. 2026

Výborný hlídač a úžasný mazel je Leonberger

PS
Pepa S.
26. 6. 2026

ANO!!! Super plemeno

JM
Jakub Marušík
23. 6. 2026

tosa inu nejleší k dětem i ostatním zvířatům

TH
Tereza Havlíčkova
23. 6. 2026

a co musterlansky ohař velký

EH
Emílie Hrkalová
23. 6. 2026

Jezevčík!

ZO
Zdenka Ocelková
23. 6. 2026

A co Cane Corso to jsou miláčci jiné plemeno bych nechtěla mám už druhého tolik lásky jste nepoznali co umí dát prostě jsou to zlatíčka

R
Renata
24. 6. 2026

souhlasím, taky mame fenku cane corso. Budi respekt,ale jinak je to zlatíčko

J
Jana
25. 6. 2026

Také máme, naprostý souhlas, CC je za odměnu

FH
František Horáček
23. 6. 2026

německý ovčák

HK
Henrich Koudelík
23. 6. 2026

Myslím že jedno jaká je to rasa a plemeno, hlavně si rozumět, mám rád všechny psy a doma mám nalezence a v pohodě

AC
Alena Culková
24. 6. 2026

americký pitbul jménem pan Bárny mě a mojí rodině dělal společníka skoro patnáct let. Je pryč tři měsíce a jeho ztráta je nenahraditelná. Byl to ten nejlepší milující parťák jakého jsem si kdy mohla přát.

KC
Květa Cupánková
24. 6. 2026

Pro mě byl vždy nejlepší německý ovčák, ale teď, po jeho přešlechtení už ne. Čekám kdy toto postihne nyní hodně módní plemeno belgického ovčáka. Jinak na stáří jsem si pořídila něco míň náročného yorkshira. Je to vhodné plemeno pro aktivniho důchodce. Procházku i dlouhou zběhá a když je nejhůř tak unesete😀

M
Marie
24. 6. 2026

zlatý retrívr, měla jsem ho 15 let. Miláček , denně jsem s ním chodila 14 km. Teď máme křížence jezevčíka a něco,?. Je hodný, vděčný. vzali jsme si ho z útulku. Pes je takový jak se k němu chová jeho páníček.

MG
milena grogerova
24. 6. 2026

Pro mě nejlepší a nejcitlivější psí plemeno jsou Retrívři. Labradorský a Zlatý.

Dana Šimková
24. 6. 2026

Pro mě jednoznačně pudl. Je to prima parťák a kamarád. Mám už třetí apricot fenku a neměnila bych.

HP
Hana Pokorná
24. 6. 2026

Ano, souhlasím, úžasní pudlíci !

M
Marie
24. 6. 2026

Dobrman-kdo je pozná neměnil by. Měli jsme současně s pudlíkem a vzájemný respekt.Oba osobnosti a mazlíčci. Dobrmanka se dožila 13 let a nikdy na ní nezapomenu a pudlílk přemýšlivý kašpar.

E
Eva
24. 6. 2026

Mám dva, holku a kluka. Zlatíčka a mazlové

J
Jarka
24. 6. 2026

Chodský pes. ♥️
Tato rasa nás uchvátila už před třiceti lety a neměnili bychom za nic na světě. Je to láska na celý život.

M
Marie
24. 6. 2026

za mě Cane Corso je to sice obr ale milacek

AK
Alena Klimešová
24. 6. 2026

miluji NěmeckéDogy,chovám je 42 let a první z nich mi vychola dítě.

Josef Šretr
24. 6. 2026

nezáleží na plemenu psa, ale jak se k němu budete chovat, my ho považujeme za člena rodiny, prvního jsem měl v roce 1980 a vždy to byl člen rodiny.

KT
Kateřina Tachovská
24. 6. 2026

Nejlepší jsou samozřejmě teriéři! Welsh, Fox, Airdale. Veselí, energičtí, vždy vás brání! Jen nic pro lenochy, potřebují pohyb a zaměstnání.

KT
Kateřina Tachovská, 60200 Vrno
24. 6. 2026

Nejlepší psi jsou samozřejmě teriéři! Welsh, Fox, Airedale. Veseli, vytrvalí, nebojácní. Vždy vás ochrání. Jen nic pro lenochy.

M
Maydis
24. 6. 2026

Nejúžasnější je springspanel, jsme caniterapeuticka dvojka a většího pohodare jsem nezažila a to mám 3.psa.

AC
Antonin Chybik
24. 6. 2026

Miluji jezevčíky v naší rodině jedině oni už 70 let🥰

ID
Ivana Dvorakova
24. 6. 2026

Měla jsem několik psů různých plemen,ale prim je Německý brakýř.Skvělá povaha.

EM
Eva Macháčková
24. 6. 2026

u nás jednoznačně SAMOJED

BD
Blanka Dřevíkovská
24. 6. 2026

Nejlepší pes je každý pes, který je milován svou rodinou. A kdokoliv miluje zvířata, myslím, že to cítí stejně. Všichni si zaslouží lásku, péči a domov. Musela bych za sebe napsat stafforda a staffbulla, ale když má člověk rád zvìřata, ujme se jakéhokoliv. Jistě máme různé zkušenosti, ale jsem ráda za každého jednoho člověka, který udělá kterémukoliv pejskovi či zvířeti spokojený život.

MP
Marcela Plášková
24. 6. 2026

Za mě nejlepší pes Německý ovčák,5- generací,u nás více jak 55let,já a můj bratr jedině NO

RK
Radka Kollarčíková
24. 6. 2026

Jednoznačně jezevčík! 😁

IS
Ilona Svoboda
25. 6. 2026

celý svůj život mám jezevčíky i když mám ráda všechny psy podle mě jezevčík je pan pes

VL
Vaclav Lukšík
25. 6. 2026

nejlepší pes je chodský ovčák Brix, je víc než můj přítel

AR
Alena RENDLOVA
25. 6. 2026

15 let jsme měli pittbula,laskavy poslušny a za cely život nikomu neubližil,vychovany laskou,ted mame 5 měsicu biro jokširka prinesl do rodiny zase psi lasku

ŠJ
Štěpán JENÍK
25. 6. 2026

Biewerterier miluje rodinu,malé děti i návštěvy,je učenlivý,hravý,hlídač, má rád i denní rituál,rád cestuje autem.Velikost mezi yorkširem a shi-tzu.

PS
Petr Suchánek
25. 6. 2026

já už mám druhou brazilskou filu a neměnil bych…..

SN
Stanislava Nepevná
25. 6. 2026

kolie rough za mne pes do nepohody

I
Ivana
25. 6. 2026

nejlépe je když si pejsek vybere Vás

VH
Valerie Hlavkova
26. 6. 2026

Mně na Cane Corso nejvíc imponuje jeho povaha. Je to pes, který je neskutečně věrný, klidný a oddaný své rodině. Není to jen domácí mazlíček, ale opravdový parťák, který je s tebou v dobrých i horších chvílích. Když dostane správnou výchovu a lásku, vrátí ti to bezmeznou důvěrou a věrností.

A
Ander
26. 6. 2026

samozřejmě že RTW, vše ostatní daleko za ním…

PW
PETRA WALCZAKOVÁ
26. 6. 2026

Za nás určitě pudlík.
Mazlík a chytrý pejsáček.❤️

VO
Vera Obermayerova
26. 6. 2026

my mame zapadosibirskou lajku a je to hrozne velka laska

AZ
Andrea Z.
26. 6. 2026

Přidávám hlas Německému

AZ
Andrea Z.
26. 6. 2026

Přidávám hlas pro Německého boxera. Je to aktivní parťák. Za mne jednou boxer navždy boxer.

JG
Jaromír Gryc
26. 6. 2026

čiperka….dobrý parťák

OK
Olga Knotková
26. 6. 2026

Já mám opravdu mini Pomeraniana a za mě super. Hlavně je dobře skladná,inteligentní někdy až pěkně vyčůraná, ale mazel největší.

RA
Radka Aronová
26. 6. 2026

každé plemeno má své kouzlo a charakter. jen lidi si pořizují často plemena,která jsem právě v módĕ. Často přecení své možnosti. a potom malá kulička vyroste a jde z domu. každý pes, který je dobře vedený, milovaný je úžasné milující stvoření. je to parťák a člen rodiny

RA
Radka Aronová
26. 6. 2026

nedá se jednoznačně určit kdo je nejlepší. každý pes je parťák. je jedinečný

HL
Helena Landstofova
26. 6. 2026

nejlepší pes je leonberger

LV
Lenka Vávrová
26. 6. 2026

nejlepší pes je bullterier věrný mazlivý máme už čtvrtého a nedáme na něj dopustit k nu vždy buldočka z útulku bezvadná dvojka

VD
Václav Dlouhý
26. 6. 2026

Dá se souhlasit s většinou příspěvků, ale vyučuji loveckou kynologii nejde jen o výběr plemene a hlavně o posouzeni vlastnich možností držení pejska – místo ustájení, časové m ožnosti věnovat se psíkovi, domácí výchova př. výcvik. V Cechach je národním sportem tradice porizovat si stradove módní plemeno bez ohledu na jeho zaměření a potřeby. Odstrašující viz výmarský a maďarský žlutý ohař.

HL
Hana Lukášova
26. 6. 2026

všichni jsou úžasní, záleží na prostředí a výchově

JJ
Jitka Jahelková Havránková
26. 6. 2026

Každy pejsek, kterého máte je ten nej!😊☺️
My měli Elderteriéra, Yorkshira, teď již 4tého pejska rasy Cane Corso – všichni byli úžasní a ti velcí nejen fajn hlídači, ale skvělí parťáci a úžasné chůvičky….😊☺️

K
Kamila
26. 6. 2026

skvělý je anglický bulteriér, mám ho doma skoro 10let…. miláček 😁

P
Pavel
27. 6. 2026

Má někdo Maltézáčka?

VD
Vladimír Doul
27. 6. 2026

Máme maltézačku, dvouletou. Toto je chytré plemeno, je to mazlivá a hrdá holka. Předtím jsme měli kolii a pak samé jezevčíky, ovšem při porovnání chytrosti vyhrává maltezačka.

PP
Pavla Potůčková
27. 6. 2026

Máme doma Vizslu( maďarský ohař) super plemeno, měli jsme i jezevčíka a tak zvaně pouliční směsku. V rodině máme ještě Flat c. retriever a všichni jsou a byli ohromní psy. Nedá se určit která rasa je nejlepší.

H
Helena
27. 6. 2026

mela jsem fenu ktera me zmenila zivot vsechno nejkrasnejsi v zivote sem zazila s ni a diky ni byla pittbul

ZB
Zdena Bürgerová
27. 6. 2026

francouzský buldoček a entelbušský salašnický pes

LJ
Lenka Javorková
27. 6. 2026

Dostala jsem k narozeninám pejska, 2 měsíčního Džeka rasla teriéra. Od počátku je hodně divoký. Kouše, škrábe, všechno mi trhá a taky ničí! Přesto je to miláček a nikdy bych ho nedala pryč. Jediné co jsem ho naučia, sedni a zůstaň , zůstaň trvá jen chvilinku. jsem celá poškrábana pokousaná. vypadám jako foťák a v životě jsem něco takového nedělala. Možná bych potřebovala prostou radu. Děkuji za každou radu

Zdenka Škaloudová
27. 6. 2026

My máme ČVecko už třetího,miluje všechny děti a je velmi přátelský

JB
Jana Bartůňková
27. 6. 2026

border kolie a německý ovčák

M
Monika
27. 6. 2026

Mám už 15 let fenku yorkshirku a nedám na ni dopustit. Pravda, trošku víc ustekana holka, ale neskutecne inteligentní, přesně ví, co se děje, aniž bych promluvila. Je uz téměř slepá a hluchá a přesto neskutečně vitální a hravá. A ve finále svou pozornosti a stekanim zachránila sousedy před vykradenim.

VN
vlaďk Nedvědová
28. 6. 2026

pro mně /72/ je nejlepší pes bordeauxská doga. Je sice velká ,chce to spíše fenku, ale je hodná, nemusí se tolik venčit, stačí jí menší procházky, nebo zahrada. Hodně spí, tak i vy si můžete odpočinout a je velmi přátelská. Také není tak uštěkaná a impulsivní jako malé rasy

A
Aneta
28. 6. 2026

nejlepší plemeno je německý ovčák nebo vlčák mám jich pět a ani jeden na mě neútočí a hlídá mě

K
Kristýna
28. 6. 2026

Za ne bišonek je malej ale cute rád se mazlí

HK
Hana Kutilová
28. 6. 2026

Pro každého majitele psa je právě ten jeho pes ten nejlepší. Měli jsme za celý můj život nejrůznější plemena čistokrevných psů, ale i voříška, pak pudla, erdelteriéra, foxteriéra, kokršpaněla, amerického staforda. Všichni byli prima kamarádi, inteligentní společníci i hlídači. V mém srdci ale má první místo navždycky slovenský čuvač.

AB
Alena Buriánková
29. 6. 2026

já miluju jezevčíky

AH
Alena Horáková
29. 6. 2026

Nejhezčí pejsek je ten,co na Vás někde čeká,utrápený a sam,je jedno, kdo to je,láska je jen jedna

PS
Petr Siuda
29. 6. 2026

my máme labradora v květnu měl 10 let stále se drží celkem v pohodě akorát současná vedra mu dávají zabrat takže ho pořád ochlazujeme mokrou osuškou za mně je to dobrý pes a je to náš 3.pes

MB
Miroslava Bendová
29. 6. 2026

dobrman

JT
Jiří Tomas
29. 6. 2026

jen chiuaua…👆

Š
Šárka
30. 6. 2026

Jedině Novofundlanďan

AD
Aneta Dušková
30. 6. 2026

nejlepší německý ovčák

Milan Žurek
30. 6. 2026

Stafford Bull terriér

JIŘÍ ŽANDA
30. 6. 2026

Stafford Bull terrier

JH
Jan Hubený
30. 6. 2026

Jak chcete, kdo neměl akitu, jakoby nežil.. 😍

M
Martin
1. 7. 2026

Pro každeho je ten jeho pes nejlepší.Za mě jedině německý pinč.Vypada,má í delá co se od psa očekám.