Před naším domem parkují auta tak, že mezi nimi zbývá cca 2m!!! Policie to nechává být. Kam to prý mají dát. Přitom každá dodávka odře minimálně jedno auto někdy obě parkující proti sobě. Jak k tomu přijde ten, co parkuje správně?
Diskuze: „Soused má 5 aut, já nemám kde parkovat,“ sdílí lidé na sítích. Podívala jsem se, kdy můžete zavolat policii a kdo je v právu
Pohled na řadu aut jednoho souseda, která okupují celou ulici, dokáže zvednout žluč i tomu nejklidnějšímu člověku. Představa, že parkovací místa před vaším domem jsou automaticky vaše, je ale mylná.
Na nově vybudované veřejném parkovišti má soused opravář 5 aut zakazniku. Některé nemají motor. terorizuje celé okolí.
Určitě byl nějaký projekt, stavební povolení, kolaudace. A třeba se i někde počítalo s nějakým počtem aut na bytovou jednotku. A někde je dokonce i nějaký „ouřad“ nebo něco podobného….
Zákony v čr jsou obecnē nekvalitní a souvisí to i se špatnou prácí parlamentu. Bydlím na sídlišti kde mají rodiny 4-5aut a když přijedu v 15h z práce tak nezaparkuji – selským rozumem toto je špatně pokud mám někde trvalý pobyt a mám jedno auto proč má přednost někdo kdo má 5 aut.
Já parkuji v ulici s kamionem a návěsem !! Už pár sousedů odvezla záchranná služba !
Jó závist je nebezpečná věc. Dávám 100 bodů.
Konečně někdo vtipnej!
Kdyby se trvalo na tom, že v ulici zbydou 3m v každém směru, tak se nikde nezapaluje. Osm metrů širokých ulic moc není.
Samozřejmě to není přestupek. já sám mám tři auta a parkuju u baráku. to jedno vždy postavím přes dvě místa a když se vrátím, zase je srovnám.
Poslal bych Tě do autoškoly,je tam též pravidlo neohrožovat a neomezovat,což omezuješ!!!
Poslal bych Tě do autoškoly,je tam též pravidlo neohrožovat a neomezovat,což omezuješ!!!Vrať řidičák!
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.