Menu
Přečíst článek

Diskuze: Test aku vrtačky Bosch za „lidových“ až 9000 Kč: Je skvělá, ale žádný zázrak ani překvapení

Bosch GSB 18V-65 patří mezi typické univerzální aku vrtačky střední třídy. V testu mě potěšila kvalitním zpracováním, kompaktními rozměry i praktickými detaily, jako je dvojité LED osvětlení nebo dobře fungující kickback control.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

M
Michal
13. 5. 2026

Mám modrou vrtačku Bosch s uhlíkovým motorem zhruba v poloviční cenové relaci a je super. Přežila i míchání malty. Parkside mi nesmí do domu. Skoro cokoliv od něj je šmejd.

Jaroslav Šlahar
14. 5. 2026

Pracoval jsem v závodě Bosch jako technik oprav ručního nářadí. Bosch je drahý protože si už dopředu platíte 2 záruční opravy v ceně výrobku. Kdežto u Parkside opravy neřeší a pošlou vám rovnou druhý stroj.

K
Karel
14. 5. 2026

Tak zrovna v tomto případě je Parkside v řadě Performance stoprocentně kvalitnější a lepší, než ta vaše stará Boschka.

VV
Vitaml vitaml
15. 5. 2026

Hlavně Bosch baterie nemají kvalitní BMS na rozdíl od Parkside.

JN
Jaroslav Nový
16. 5. 2026

Tak určitě…..chci vidět co udělá po roce každodenní práce na stavbě… a to se nebavím vůbec o tom co udělá po pěti letech. Parkside je prostě na „doma“ a ne do práce.. mám Bosch aku z roku 2007 a stále běhá..