Menu
Přečíst článek

Diskuze: Test solárního panelu z Action za 499 Kč: Mobil nabije i pod mrakem, Češi o něm mluví už týdny

Hledáte spolehlivý způsob, jak udržet svá zařízení při životě i daleko od civilizace? Pokud vás v minulosti zklamaly levné a slabé solární nabíječky, máme pro vás dobrou zprávu.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

VE
Vladimir Exnar
10. 5. 2026

To je reklama ne recenze

J
Jozef
11. 5. 2026

Nabíječka vyzkoušená, nabízela průměrnou rychlosti 12W

AJ
Artuš Jirásek
11. 5. 2026

Z USB C nebo z USB A ?

VR
Vladimír Rýpar
11. 5. 2026

Hmotnost? A co odolnost? Nehrozí prasknutí 35cm širokých panelů? Když jsem v outdooru, mám nejspíš batoh a odolnost na prasknutí při ohnutí je klíčová. Takové informace bych čekal od recenze u tohoto typu výbavy, a ne povšechné tvrzení „potěší vás rychlost, kterou naskakují dílky na mobilu“.

EM
Elis mila
11. 5. 2026

A nějaký konkrétní test by se nenašel, než propagace něčeho, co si málokdo koupí, když neví, jak to ve skutečnosti funguje?

AJ
Artuš jirásek
11. 5. 2026

Neuvádí přesné specifikace USB portů

P
Paulus
18. 5. 2026

TEST ?? Opravdu ?? Tak proč neuvidíte kolik týdnů neprřetržitě jste ho používali v místech bez jiného zdroje elektřiny a co přesně jste s ním nabíjeli a kolikrát, jaká je citlivost panelů ? Fungují jen na přímém slunci od 11-13 hod. a nebo i když se lehce zatáhne, co dopoledne ? Jaká je jejich odolnost na tlak a ohýbání, což je u venkovního zařízení více než důležitá informace. A co liják, vlhko, rosa ? A v neposlední řadě, co opravitelnost v terénu ?
To je test, ne v kanceláři na stole vedle notebooku, litrovou kolou a krabici od jídla z donáškové služby ..

RS
Rostislav Slavíček
19. 5. 2026

Reklamní pohádka mám panel několika násobně větší dražší pod mrakem nebabije nic

E
Evel
19. 5. 2026

tak něco delas blbe ja mam tento co testovali a funguje mi jak rikaji, neni to zadna slava ale nabiji to solidne

MD
Michal Drozd
31. 5. 2026

Je to nesmysl. kolega si to koupil a za plného slunečního svitu to sotva dá 6W takže tím rozhodně dnešní telefony s větší baterii nenabijete a taháte sebou krabici o velikosti malého notebooku. Cena opět odpovídá kvalitě.