dle nadpisu – jestli uhodnete dojezd? asi by bylo dobrý ho do článku napsat a ne jen ten od výrobce 😀. nebo že by autor dojezd netestoval??
Diskuze: Testoval jsem koloběžku Sencor S80 za 17 000 Kč: Dojezd je luxusní a do kopce nezklamala
Sencor Scooter S80 jsem testoval na ulicích i v okolí Brna. Odpružení je velmi důležitým prvkem, který ocení každý, kdo jezdí po hrbolatých a děravých cestách. Výkon 500 W je pro městské ježdění ideální.
dojezd v laboratoři 60 km neznamená 60 v reálu spíš 35
pěkný šrot tato koloběžka 🤣
Můžu jen souhlasit, já mám od této značky ještě silnější verzi, ale fakt super. Po 60km. jsem si sice, zlomil nohu, ale vlastní chybou.
Určitě by bylo dobré do recenze uvádět max. nosnost….
Měl jsem jeden Sencor, při 30% baterie, koloběžka vůbec nejela, max 6km/h. Někdy vůbec, musel jsem čekat cca 1/2hod (než zřejmě vychladne). Do kopců katastrofa. Slícování plastů je za trest, vrže i když stojí. Blinkry nejdou vidět, natož aby je vůbec někdo viděl. Nabíjení 4 hod. minimálně. Displej, na ten jsem ani nekoukal, poněvadž ve dne na něj nic nevidíte. Příště už bych se této značce vyhnul obloukem. Jestli chcete Mercedes (sice trochu dražší, ale nebudete litovat), tak Segway!!!
Velmi špatný článek. 😪
neexistuje jediný důvod, proč by velikost napětí baterie ovlivňovala akceleraci koloběžky. Zrychlení ovlivňuje jen výkon. Autor nezná základy fyziky. Ubohé.
je to naprosto běžné. Při snižujícím se napětí se zmenšuje výkon. Jen velmi málo koloběžek umí plný výkon po celou dobu.
Jestli ono to nebude tím, že výkon je napětí krát proud?
Nikde neuvádíte nosnost…!
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.