Menu
Přečíst článek

Diskuze: Testovala jsem 3 automatické kávovary: Vyhrál De’Longhi za 6 300 Kč, poráží i dražší modely. Lidé semnou souhlasí

V kategorii automatických kávovarů narazíte na stovky modelů, ale jen minimum z nich si dokáže udržet pozornost uživatelů dlouhodobě.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

ML
Materna Luboš
1. 8. 2026

To, že nemá barevný dotykový display bych spíše řadil do sloupce „pozitiva“. Mám ho pátým rokem a šlape jak hodinky

SR
Stanislav Rech
1. 8. 2026

Do 10000 Kč jsou mnohem lepší kávovary! Autorka si nedala moc práce.

HN
Hana Novotná
1. 8. 2026

Je už několik let vyhodnocován jako nejlepší v poměru cena, výkon. Mám ho 6 let bez jediné poruchy.

Milan Šotola
1. 8. 2026

Smart funkce přeci nejsou potřeba. k čemu pro dobrou kávu. to že DeLonghi nemá dotykový display jedině dobře. je to zbytečně drahá záležitost, kterou dobrá káva nepotřebuje. že nemá automaticky systém na mléko? lepší a jednoduchá údržba. každý kdo má rád kávu s mlékem se naučí napěnit mléko jednoduše. a pokud nepeni, tak je to kvalitou mléka nebo špatně vymyta dóza…takže za mě jasný vítěz DeLonghi za málo peněz hodně muziky. možná být na úkor pohodlnosti.

Z
Zuzana
1. 8. 2026

Super kávovar máme ho už 4 roky a je bez poruchy ,základ je vždy nejlepší.Velka spokojenost

KJ
Korbel Jaroslav
1. 8. 2026

nesmyslů pytel,na kávovaru záleží hodně, mletí, nastavení síly, Voda, levnější kávovar to neumí přesně,pak hodně záleží na vodě a výběru kávy, levnější kávovar neumí dostatečný počet káv,flat lungo a podobně,čím víc stojí kávovar, lepší bude i káva,teď vítězí jura E8

AB
Anna Bujoková
1. 8. 2026

Tento kávovar máme už léta a jsme s ním plně spokojeni. Jednoduchá příprava.

MP
Michal Petkov
1. 8. 2026

Kecáš !!!!!

SK
Stanislava Kosztolányiová
1. 8. 2026

Mám ho 8 let, bez jediného problému.