Dobrý den, ano tato čistička vzduchu je opravdu skvělá, ale po letech užívání se mi bohužel stalo to , že jsem jednou zapalila svíčku vyrobenou od dětí ve škole. Po chvily jsem si všimla, že všechno kolem mě je černé, jako ,když sousedi vyhořeli a u vás se usadil poprašek. Čisticka byla znehodnocena a nešla umýt. pořád jsem přemýšlela co se stalo, a pak mi došlo, že to byla ta svíčka.
Novou jsem si už neporidila, ale je skvělá, ale doporučuji napálit svíčky, když je v chodu😉
Diskuze: Testovala jsem čističku vzduchu Ionic-CARE Triton X6: Za 3700 Kč překvapila tichým provozem i omyvatelným filtrem
V červnu jsem na testování obdržela čističku vzduchu Ionic-CARE Triton X6. Protože už s pár produkty na úpravu vzduchu zkušenost mám, byla jsem zvědavá na srovnání.
Však přímo na toto upozorňují v návodu.
Dobrý den, má někdo zkušenost s použitím takové čističky v bytě s krbovými kamny? Sníží se množství popílku na okolním nábytku? Díky
ano, podstatně
Čistička je ok,ale jeden problem byl.Vycistil jsem filtr nechal uschnout a čističku zapl.Druhy den přijdu do pokoje a vše bylo pokryto černym mastným prachem ,jako po požáru!Do dnes netuším co se stalo.Ma domněnka je že jsem asi špatně vysušil filtr.
to pisete o jine cisticce tady se zadne filtry nevymyvaji a nesusi.
Nemá ráda kouř z ohně a svíček, je na to upozorňováno v návodu.
3 roky v domacnosti – nespokojenost / nefunguje. Pořízená filtrace s HEPA filtrem za 1/2.
Po pár letech začala chrčet a ani žádné čištění už nepomohlo. Asi zoxidovaly vysokonapěťové drátky uvnitř. U recenzované bílé varianty by mě zajímal vzhled mřížky na nasávací straně, u mé stříbrné byla celá černá od usazeného mastného prachu a čistit to jemné žebrování byla chuťovka.
Nepozorovala jsem žádné zlepšení a po čase v ní praskalo. Stojí odstavená. Ani u syna který si ji koupil nepozorují zlepšení.
měla jsem ji na zkoušku před x lety a měla jsem stejný pocit jako vy. Myslela jsem že se zlepšili a prd.
Standardně čistím elektrostat vlhčenými ubrousky. po nich ještě dočista normálním papirovym to spíš jen vysousim. Jednou za půl roku zhruba vyfoukat vzduchem (staci nejaky foukac na nafukovaci clun, nebo neco takovéhle, vysavače uz dnes většinou foukat neumí). No a žebra taky rěmi vlhčenými. Se svíčkami raději vypínat píšou to v návodu a je na nových cistickach i samolepka. Ale takové drama jak tady někteří popisují jsem nezaznamenal. Více se špiní výdechová žebra… Holt saze no. Ale asi záleží na typu svíčky, vzdálenosti,… Jinak naprostá spokojenost. Elektrostat čistím zhruba týdně a je na něm kožich pěknej. Jó a před čištěním vybít (dotek k radiátoru, nebo třeba plynové trubce 😄)
Umřela 2 měsíce po skončení záruky
5let slouží bez poruchy a to vytápíme v zimě celý byt, v době koupě cena čističky samostatně + dopravné.Později cena zvýšena ale o dopravné včetně. Propagováno jako cena bez dopravy.
Čištění žebrování je problém. Přitom by stačilo ho udělat odjímatelné.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.