Menu
Přečíst článek

Diskuze: Zkusil jsem v roce 2026 vydělat na pokémon kartičkách. Prodělal jsem 203 Kč a jsem plný ponaučení

Média jsou plná příběhů o lidech, kteří na sbírání Pokémon karet pohádkově bohatnou. Tento obří investiční boom láká k regálům stále více nováčků vidinou rychlého profitu.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

OR
Ondra Ratata
1. 6. 2026

Až na to, že to neni Crimson Haze, ale Chaos Rising…. Když tomu nerozumíte nepište o tom!!!

MJ
Michael Jedzok
1. 6. 2026

Pravda, díky za upozornění

VP
Velemín Pitkachu
1. 6. 2026

Již dávno se nerozbaluje.

JB
Jaroslav Bradáč
1. 6. 2026

Takže koupíte balíček, necháte nějakou dobu dozrát a nerozbalený prodáte?

PH
Pavel Hrbata
2. 6. 2026

Ano, koupí dvou balíčku máte skutečně malou šanci na nějaké zhodnocení, jak popisuje článek. Zpracování článku na mě ale působí, že celé nakupování Pokémon karet jako investice je jeden velký hoax, s čímž si dovolím nesouhlasit. Trh s těmito kartičkami prochází obrovským boomem. Před pár lety jsem si z nostalgie koupil pár balíčku a podivil se hodnotě, za kterou se prodávají některé vzácné karty například na e-bay. Občasné kupování balíčků zejména ze sérií 151 a Paldean Fates se pro mě stalo koníčkem. Tu a tam mě trefila dobrá karta, celkem jsem zaplatil za kartičky cca 12000 a dnes mám kolekci v hodnotě asi 40 tisíc korun. V případě oficiálního hodnocení PSA možnost i násobně vyšší částky. Zejména některé nerozbalené sety nebo balíčky mají dnes zhodnocení až 1300%. Tyto informace jsou snadno dohledatelné. Trh s kartičkami Pokémon se zbláznil a aktuálně prochází peakem. Při troše hledání informaci rozhodně zajímavé jako spekulativní investice, koupě dvou náhodných balíčků je pro radost, ne pro obchod.

OB
Ondřej Balun
2. 6. 2026

Tady jde vidět že ohledně tohohle nemáte nejmenší ponětí jak na tom ti lidi vydělávají, větší boxy se kupují jako investice na několik měsíců nebo let, co se týče tady těch jednotlivých balíčků ta ty z vás boháče nikdy neudělají, museli by jste mít fakt štěstí ale občas se povede taky už jsem vytáhl kartu za 3k.

PP
Pavel Porygon
2. 6. 2026

Hra je myšlena ke sbírání a obchodování kartu za kartu, „investoři“ jsou zvěř, kterou v komunitě nikdo neoceňuje.

R
Radek
3. 6. 2026

Jaj mě ted z tohoto balíčku padla karta za 450kc (frogadier)

ŠM
Štěpán Munduch
7. 6. 2026

musíte na to chytře . pokud tomu nerozumíte tak to rovnou nedělejte !