takže je to německá výroba…
Diskuze: Německá výroba Parkside je mýtus: Otestovala jsem 120+ produktů a zjistila pravdu o nejméně 11 výrobcích
Parkside patří mezi nejprodávanější značky nářadí v Česku. Přesto kolem něj panuje zásadní nejasnost: kdo Parkside skutečně vyrábí? Za poslední dva roky jsem otestovala více než 120 produktů Parkside a při testování i rozborkách systematicky sledovala výrobní štítky.
bohužel mám s ND u výrobku zahradního nářadí 3v1 špatné zkušenosti,po přetržení ovládacího lankua plynu by bylo doporučeno po třech letech vyhodit neboť se nedodává, ještě, že existuje čínský e-shop,kde jsem za cca sehnal kompletní a vše může fungovat dál a chovám se ekologicky
mě je úplně fuk co je na štítku.
po zkušenostech s nakoupenými výrobky jsem spokojený
75 % nářadí prodavane v Kauflandu, je dovoz a vyroba či montáž v Číně. Je to nehoraznost, kterou málokdo chápe. měla by to lidem vláda vyjasnit, proč zboží z Číny raději nekupovat. jak vidíme v Globusu a jinde, monopol nářadí a spotřebičů z Číny již znamená odchod a zánik konkurence evropských výrobců. A důsledek? U mnoha výrobků se cena zvyšuje až na úroveň těch evropských. Které již zanikly. Kdy lidé pochopí,že sami sobě ničí existencí v budoucnu kupováním čínské produkce? Dobré to je znovu vidět u aut z Číny. nekupujte je,i když jsou třeba i 10%levnejsi,než zavedené značky z Evropy nebo Japonska. komu to myslí, již pochopil, proč
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.