Za tuto cenu pro zahrádkáře, kteří používají pilu pro občasné řezání je to vynikající koupě . Proč si kupovat značkovou pilu za několik tisíc korun , když ji použiji jednou maximálně dvakrát do roka.
Diskuze: Otestovala jsem benzínovou pilu za 1 300 Kč: Náhradní díl v balení mě zarazil, výrobce s ním očividně počítá
Na online tržištích se prodávají benzínové pily za ceny, které působí až podezřele nízko. Jednu z nejprodávanějších jsem koupila za přibližně 1 300 Kč.
je to šrot který patří z krabice rovnou do šrotu, měli by to zakázat prodávat. Ze zvědavosti jsem si ji koupil, je to nepoužitelný.
Nekupovat, je to šrot. Pila nešla po pár řezech nastartovat, tak jsem ji hodil do šrotu. Co mám stihlku 30cm lišta z roku 2002 tak jede pořád. Objednal jsem si ji k vuli tomu, abych pořezal silnější klády. Nakonec jsem je pořezal tou stihlkou.
a já jsem s ní pořezal kládovku buků (cca 30 kubíků)… je pravda že jen tu jednu, pak šla bohužel do věčných šrotišť, ale stejně, za ten peníz odvedla hromadu práce… Teď už mám Stihl 311, taky už má kládovku za sebou a vypadá že ještě nějakou zvládne 🙂
Pili jsem použil zatím jednou,s výkonem jsem byl celkem spokojený,ale při snaze pootočit zespodu šroubem na přimazávání oleje došlo k překroucení kolíčku(průměr cca 1mm!), který celý šroub zajišťuje,takže ten vypadl a pila je v opravě…
když vezmu cenu dvou řetězů a dvou lišt tak pila je zdarma a ještě mám 400kc na benzín
Shodou okolností jsem danou motorovou pilu Kraft&Dele koupil. A mohu říct, že jsem s ní zatím velmi spokojen. Zvládla nařezat i hodně silné kmeny a i když je větší spotřeba oleje na mazání lišty řetězu, neřekl bych že je to nevýhoda spíš naopak. Je sice pravda, že se delší 45cm lišta ohnula, ale to může být i tím že ne vždy řežu kolmé a vodorovné řezy.
Naše rodina dělá v lesnictví a arboristice 30 let. Ze zvědavosti jsme vyzkoušeli vsechno možné, včetně „dokonalých“ čínských replik.
Jediné co ma smysl na našem trhu je Stihl, Husquarna, a Echo. Oleomac je celkem spolehlivý držák.
Zbytek je laciný dvakrát placený.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.