Ariel Professional používáme s manželem už nějakou dobu, dovážíme si ho z makra protože v běžnym obchodě je dost drahej. Na fleky od jídla u dětí mi sedí, kečupovou skvrnu sundá i bez předmáčení. Drahé balení ale vydrží dlouho takže to vyjde celkem rozumně.
Diskuze: Nejlepší vs. nejhorší prací prášek z mých testů 2025 / 2026: Rozdíl byl propastný
Když se díváte na obaly pracích prášků, rozdíly mezi nimi často nepůsobí nijak dramaticky. Až na specifické výjimky slibují všechny čistotu, svěží vůni, popř. výhodnou cenu.
ja nevim no, testovat na zaschlych skvrnach ze 4 typu fleku je sice fajn ale doma mi obvykle praci prasek resi spis pot a bily kosile, neni to ze bych mel kazdy tyden tricko od kecupu. persil mi v praxi sedne nejlip na pot a smrad, na ariel jsem neslysel ze by byl spatny ale tenhle test mi prijde trochu jednostranny.
Mam dotaz, zkousel nekdo Lenor prasek na pradlo? Vidim ho v lidlu casto v akci ale nikde jsem nenasla rozumnej test. Mam dvoumesicniho miminko a hledam neco co da kakanky a oblecky od mlika, na Ariel pri teto cene zatim nemam 😉
Dr. House mam doma druhy rok a moc bych si nestizoval. Pradlo je ciste, smrdi normalne, ze nezvlada zaschlej kecup po tydnu mi prijde celkem sebevedoma vyhrada. Tak ho proste neodkladejte tyden. U nas doma vychazi nejlip polskej Tide co kupuju ve Vratislavi.
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.