Menu
Přečíst článek

Diskuze: Elektrokolo Crussis pobláznilo Čechy: Na jedno nabití ujede až 140 km, konkurence chce klidně 2x tolik

Nejlevnější městská elektrokola stojí okolo 11 000 Kč a laika by teoreticky mohla zaujmout. Jsou ale plná kompromisů, s krátkým dojezdem a slabým motorem.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

JB
Jiři Buřil
5. 8. 2026

Já bych pro správný cenový náhled porovnával velikost kol ,váhu,umístěni motoru a zda je cena s baterií nebo bez baterie.K porovnaní by neškodila tzv. velkoobchodni cena pro prodejce kol,abychom věděli marži,jako to je u benzinu a nafty.

:
:D
7. 8. 2026

😀 Vědět cenu pro prodejce, aby jsme věděli marži.

Jak dlouho vám trvalo, než jste takovouhle absurdní kravinu vypotil?

RH
Radim Hodeček
5. 8. 2026

Schimano a hydraulické NEBO kotoučové brzdy,to mě stačí…

MS
Miloš Sklenář
7. 8. 2026

Vás to možná stačí, mně to ale nestačilo, a dostala mě až převodovka 😀.

KH
Kamil Holub
9. 8. 2026

Striktně technicky hydraulické brzdy nemusí být nutně kotoučové a naopak kotoučové nemusí být nutně hydraulické.

PK
Petr Kremer
7. 8. 2026

opravdu, ty kotoučové nebo hydraulické brzdy, tak tohle mne dorazilo.
Je vidět, že článek psal odborník.
A pokud by ještě napsal odpružená vydlice, to by už chtělo velké ocenění

MN
Michal Novák
7. 8. 2026

140km má dojezd tak z váhou 60kg po rovině a přípomoc 1 ,v reálu když na to v leze chlap 120kg a vyjede jeden větší kopec 10km tak má baterii na 10%, taková je realita. Kterou žádný prodejce nepoví jelikož by prodali velké kulové.Sám mám crussis za 50000,baterku 630 a realita je taková jaká píšu 😭

JK
Jaroslav Klípa
8. 8. 2026

Realita mám také s přítelkyní crussis ona 10.10.a já 11.10 s 900ah baterií a ujedem v pohodě 150km já mám 90kg přítelkyně 70kg je pravda že nemáme potřebu dojit baterii a stačí nám pomoc Eco sem tam si dáme STD

GU
Gotfrua Udatný
7. 8. 2026

Kola Crussis nebrat. Firma se tváří jako český výrobce, přitom ale není schopna dodat do servisů ani originální náhradní díl- obyčejný zadní blatník, který je hliníkový.
Čekám již několik let marně.

WŠ
Werner Šimša
8. 8. 2026

Crussis to je kolo kdy jsembyl více v opravovně než na silnici. Motor bafang katastrofa. Volal jsem i výrobci. Ani sr se mnou nebavil a odkázal mě na servis.

J
Jindra
9. 8. 2026

Já už ho mám pět let a jsem max spokojená. Mám najeto 5430 km a šlape.

PP
Pika Porky
8. 8. 2026

Slušný ebike pod kilo nekoupíš. Tečka.