Menu
Přečíst článek

Diskuze: Italský podvod se zrcátkem je zpět (2026): Češi mířící k Jadranu jsou hlavní terč, přijít mohou o tisíce korun

Plánujete letos vyrazit autem k Jadranu nebo dál na jih? Kromě dálničních známek a kontroly pneumatik se vyplatí připravit i na něco jiného. Na italských silnicích se totiž znovu rozjíždí starý známý trik, kvůli kterému se rodinná dovolená může prodražit o stovky eur.

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

XD
Xim Durdil
26. 4. 2026

Na Xima si nepřijdou. Jednou to na mě zkusil a schytal dávku pepřáku. Ve finále jsem tu zrcátko ještě ukopnul nadobro.

FD
František Drdla
26. 4. 2026

vozidla tažená karavanem – to sem ještě neviděl

ZJ
Zdeněk Jakl
26. 4. 2026

Vozidla táhnoucí karavan, píše se v článku. To je trochu rozdíl. Nevím, jak vy, ale já jich viděl opravdu hodně.

SR
Selsky Rozum
26. 4. 2026

Jenom strašíte lidi. Lepe se opravdu casto dohodnout bez policie, pokud to neni demolice za 10000. Snad vim, jestli nekoho trefim nebo ne. To psal AI nebo pojistovnsa?

H
Honza
26. 4. 2026

A četl jste ten článek bože? Oni po vás hodí plechovku a pak tvrdí, že jste jim odřel auto a chcou se rychle domluvit bez policie. A šašci tak jak vy píšete selským rozumem jim vysolí 200 euro aby měli „klid“

XX
xkamca x
26. 4. 2026

Ani se neobtezuji zastavit a pokud mi hodi plastovou lahev s pulkou vidy do auta dostane do oci wd40