a s hotovostí zjistíte, že se p=řed Vámi neotevřou ani dveře obchodu.
Diskuze: „Každý by měl mít doma hotovost,“ zní z EU (2026). Brusel připravuje i Čechy na krizi, terminály nemusí fungovat
Internetem zase kolují zprávy, že se hroutí banky a lidi mají hned vybrat své úspory. Žádný krach se ale nekoná. Úřady pouze připomínají, že se hodí mít doma pár bankovek pro případ blackoutu. Kolik byste měli mít podle EU ve své peněžence?
EU je k nicemu.hotovost a jídlo doma!
tak běžte do ruska 🤣
vždyť už se tam, třeba Němci, stěhují. A nemohou si ten rozdíl mezi dekadentní a upadající EU a bohatým Ruskem vynachválit. Smějete se předčasně
Křečku vy jste ,ale pacient
A k čemu mi ta hotovost bude? Pamatuji časy, kdy měla prodavačka kasu na kliku a na ní svíčku pro případ výpadku elektřiny. A obchod měl okna. Ale to jsme už dávno překonali ..
ano diky fon den laien nebo jak ji je a jejim kecum
A čím zaplatíte při výpadku elektřiny trochu přemýšlet u nás je hotovost doma samozřejmost
A prodavačka u kasy bude sčítat ceny nákupu na papírku? „Výměnný obchod“ při vypadku možná, nákup určitě ne.
já používám jen hotovost už se mi mnohokrát stalo že blbnul terminál v obchodě nebo jsem si nemohl koupit jízdenku protože nebyl signál
radši budu mít v kapse peníze než bezcenej kus plastu
a nevím jak to počítá u vás ale když vypadne proud tak u nás na kalkulačce 😁
Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.