Menu
Přečíst článek

Diskuze: „Každý by měl mít doma hotovost,“ zní z EU (2026). Brusel připravuje i Čechy na krizi, terminály nemusí fungovat

Internetem zase kolují zprávy, že se hroutí banky a lidi mají hned vybrat své úspory. Žádný krach se ale nekoná. Úřady pouze připomínají, že se hodí mít doma pár bankovek pro případ blackoutu. Kolik byste měli mít podle EU ve své peněžence?

Podělte se o svůj názor, dotaz a poraďte ostatním v moderované diskuzi.
Zveřejňujeme každý slušný a přínosný komentář.

BG
Bedrich Grimmer
6. 8. 2026

a s hotovostí zjistíte, že se p=řed Vámi neotevřou ani dveře obchodu.

EN
Eva Nova
6. 8. 2026

EU je k nicemu.hotovost a jídlo doma!

PK
Pavel Krček
8. 8. 2026

tak běžte do ruska 🤣

PR
Petr Rajský
9. 8. 2026

vždyť už se tam, třeba Němci, stěhují. A nemohou si ten rozdíl mezi dekadentní a upadající EU a bohatým Ruskem vynachválit. Smějete se předčasně

BN
Branislav Nekoranec
9. 8. 2026

Křečku vy jste ,ale pacient

RV
r v
6. 8. 2026

A k čemu mi ta hotovost bude? Pamatuji časy, kdy měla prodavačka kasu na kliku a na ní svíčku pro případ výpadku elektřiny. A obchod měl okna. Ale to jsme už dávno překonali ..

A
Anonymní
8. 8. 2026

ano diky fon den laien nebo jak ji je a jejim kecum

A
Anonym
9. 8. 2026

A čím zaplatíte při výpadku elektřiny trochu přemýšlet u nás je hotovost doma samozřejmost

A
Anonym
9. 8. 2026

A prodavačka u kasy bude sčítat ceny nákupu na papírku? „Výměnný obchod“ při vypadku možná, nákup určitě ne.

J
John
9. 8. 2026

já používám jen hotovost už se mi mnohokrát stalo že blbnul terminál v obchodě nebo jsem si nemohl koupit jízdenku protože nebyl signál
radši budu mít v kapse peníze než bezcenej kus plastu

J
John
9. 8. 2026

a nevím jak to počítá u vás ale když vypadne proud tak u nás na kalkulačce 😁